Pasaules apceļotāja uzņem mīlīgus «pašiņus» ar sastaptajiem dzīvniekiem

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Pasaules apceļotāja un dabas mīļotāja Laura Eksposito iemūžinājusi savā ceļā sastaptos dzīvnieku mīlīgā «pašiņu» sērijā. Dodoties apkārt pasaulei, viņa pozē kopā ar ķenguriem, pūcēm un rukšiem, atdarinot to sejas izteiksmes, vēsta fotoaģentūra «Caters».

30 gadus vecā sieviete atklāj, ka dažreiz bijuši vajadzīgi pat simtiem mēģinājumu, lai notvertu perfekto kadru.

«Dzīvnieki ir kā bērni,» stāsta ceļotāja. Dažreiz fotosesijas beigušās ar kurioziem, piemēram, ar kādu papagaili viņa tik ļoti sadraudzējās, ka tas mēģināja lidot Eksposito līdzi, kad viņa devās prom no dabas parka, kur tas dzīvo. Savukārt citi bijuši mazāk pacietīgi - alpaka gandrīz viņai uzspļāvusi, kad tai apnika bildēšanās.

Eksposito kā brīvprātīgā strādājusi Kvīnslendā ķenguru dabas parkā un vegānu fermā Brisbenā, kur mīt no lopkautuves paglābti dzīvnieki.

«Vienmēr esmu mīlējusi dzīvniekus, taču man nebija laika brīvprātīgajam darbam, kamēr nepaņēmu brīvu gadu, lai apskatītu pasauli,» viņa sacīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu