Policisti no maluzvejnieku nagiem Buļļupē izglābj 37 zivis

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: video

11. novembrī īsi pirms pulksten 12.00 Rīgas pašvaldības policijas Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes darbinieki, veicot rūpnieciskās zvejas noteikumu ievērošanas kontroli, Buļļupē atrada un izņēma divus nemarķētus zvejas rīkus - murdus.

Tīkli atradās ūdenī, nostiprināti pie piestātnes ar melnu auklu. Murdos konstatētas 37 dažādu sugu zivis, kuras nekavējoties atlaistas ūdenī. Nelegālie zvejas tīkli izņemti, un par notikušo sākta administratīvā lietvedība.

Policija atgādina - par zveju iekšējos ūdeņos bez attiecīgas atļaujas, aizliegtā vietā, aizliegtā laikā vai ar aizliegtiem rīkiem vai paņēmieniem piespriež naudas sodu fiziskajām personām no 280 līdz 700 eiro, konfiscējot pārkāpuma izdarīšanas rīkus un pārkāpuma priekšmetus, tostarp peldlīdzekļus ar aprīkojumu, vai bez konfiskācijas, un atņem zvejas tiesības uz laiku līdz trim gadiem vai bez tiesību atņemšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu