Veiksmīgi noslēgusies akcija "Ar visām četrām"

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar koncertu Kongresu namā 10.aprīlī noslēgusies akcija "Ar visām četrām", kuras mērķis bija atbalstīt Slokas dzīvnieku patversmi un patversmi "Dzīvnieku draugs".  

Akcijas laikā cilvēki tika mudināti izvēlēties dzīvniekus no dzīvnieku patversmēm, kā arī savu iespēju robežās atbalstīt patversmes ikdienas dzīvē (palīdzot darbos, ziedojot patversmēm nepieciešamās lietas).

Koncertā piedalījās, savu atbalstu un sirsnību parādīja dziedātājs Intars Busulis ar Lady`s Sweet un Sweet Waterz, dziedātāja Aisha, grupas Tumsa un Per. Vokālā grupa Cosmos tomēr nevarēja ierasties, bet atbalstīja mūs un skatītājus sveica videoekrānā. Blakus mūziķiem savu dedzību un vēlmi palīdzēt izrādīja arī Latvijas rosīgākie tautas deju ansambļi Uguntiņa, Dancis, Liesma, Daiļrade un Gatve. Nenoliedzami veiksmīgu koncerta norisi nodrošināja brīnišķīgie pasākuma vadītāji Iveta Feldmane un Valters Krauze

Patversmes, dalībnieki un organizatori pateicas visiem, kas kaut nedaudz mūs atbalstīja. Par biļetēm iegūtā un saziedotā naudiņa, kas ir vairāk nekā 2000 Ls, nonāks dzīvnieku patversmēs, kuras to izmantos savu ikdienas nepieciešamību nodrošināšanai. Sirsnīgi pateicamies arī visiem, kuri ziedojuši segas, pārtiku, bļodiņas u.c. patversmēs nepieciešamās lietas ziedojumu nedēļas laikā (15.-21. marts). 

Pateicamies sponsoriem - Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam un E. Daniševska birojam. Pateicamies atbalstītājiem Skatuves sistēmu serviss (3S), Maketi.lv, Keune, Rīgas skolēnu pils, Biļešu paradīze, Veselības fabrika, Krauklis, Park MV, Pizza Fly, operātoram Jurim Pīlēnam un operatora palīgam Mārcim Ābelem. Pateicamies informatīvajiem atbalstītājiem MarketMedia, Marta, Neatkarīgā, TVnet, Narvesen, Draugiem.lv un Dino Zoo.

Akcija noslēgusies ar sajūtu, ka pasaulē joprojām ir daudz labu cilvēku, kuri labprāt atbalsta tos kuriem palīdzība vajadzīga visvairāk. Savā dzīvē mēs varam šādas sajūtas izraisīt biežāk, nesavtīgi izdarot kaut ko labu, negaidot  palīdzības lūgumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu