Palīdzēsim kaķēnam, kuram puišeļi izklaides pēc izdūra actiņu (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāji

Šā mazuļa (~3 mēn.) skumjais stāsts iesākās pirms ~1 mēn., kad atvērās kāda džipa durvis un mazulis tika izmests Maskavas ielā pie diennakts dārzeņu tirgus. Mazais, izmisušais runčuks skraidīja pakaļ cilvēkiem un lūdza žēlastību. Ja paveicās, kāds iedeva ēst, ja ne - bija jāiet gulēt ar kurkstošu punci.

Mazuļa lielākie draugi izrādījās četri vietējie bezpajumtnieki, kas ar kaķēnu dalījās pēdējā kumosā... Nevīpsnājiet - tieši trīs vīriešu un vienas sievietes rūpes ļāva dzīvnieciņam izdzīvot uz ielas, kura bija mājvieta arī šiem cilvēkiem.

Diemžēl pirms divām nedēļām riebīgi puišeļi par mazo paņirgājās - iedūra viņam kreisajā actiņā zaru. Puikas nobijās no bezpajumtnieku kliedzieniem, kaķēnu nometa turpat un aizbēga... Cilvēki mēģināja zvēriņam palīdzēt, kā nu mācēja, bet siltais laiks un smagā trauma darīja savu...

Šodien nabadziņu ieraudzīja kāda sieviete, kas ziemā bija atradusi arī suņuku Čārliju. Viņa zvanīja man, "Dzīvnieku SOS" pārstāvei. Aizbraucu un sastapu arī kaķēna draugus, kas izstāstīja runčuka bēdu stāstu...

Viņi pastāstīja, ka nereti sadzērušies jaunieši, kas uzturas tirgus tuvumā, drošajam runčukam esot spēruši ar kājām vai vienkārši mocījuši un ņirgājušies par viņu, ignorējot aizrādījumus to nedarīt.

Pašlaik slimnieciņš atrodas pagaidu mājās, bet rīt tiks vests uz operāciju... Nespēju mazo, mīlīgo runčuku iemidzināt tikai bojātas ačeles dēļ...

Lūdzu, lūdzu, atbalstiet mazuļa operācijas apmaksu! Aptuvenā summa par operāciju (precīzi zināsim rīt, jau pēc tās) ir 60 Ls + vēl par zālēm.

Ja varat atbalstīt drosmīgā kaķēna atveseļošanos, lūdzu, ziedojiet uz kontu!

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "DzīvniekuSOS"

Juridiskā adrese: Volgundes iela 6/8, Rīga, LV-1046

Reģ.Nr. 40008105469

AS Hansabanka

LV77HABA0551014358802

Ar norādi "Maskavas ielas kaķēna acs operācijai"

MILZĪGS paldies visiem, kas palīdzēs!

Ja jums rodas jebkādi jautājumi par to, kā iet mazulim, un nepieciešamajām manipulācijām, zvaniet man - 28636435.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu