«Atbildības dienas» koncerts (2)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

27. aprīlī, šovakar, notiek lielais noslēguma pasākumam «Atbildības diena». Gaidāmi interesanti priekšnesumi – mūziķi priecēs ar dziesmām, kā arī jautrākie četrkājainie draugi demonstrēs dažādus trikus.

Foto: Publicitātes foto

27.aprīlis ir diena, kurā kopīgi var vienoties labiem darbiem un izrādīt atbildību pret dzīvniekiem. Jau šobrīd ir ļoti daudz dzīvnieku draugi, kuri dodas uz Latvijas patversmēm, palīdz sakopt dzīvnieku mītnes, patversmju apkārtni, nes dzīvniekiem ēdienu, spēlējas un dodas ar viņiem pastaigās. Ikviens var pievienoties un Atbildības dienā doties uz kādu no Latvijas patversmēm. Vakarpusē ikviens tiek aicināts vērot labdarības akcijas Atbildības diena noslēguma koncertu, kuru vadīs liels dzīvnieku mīļotājs Andris Freidenfelds. Šis koncerts tiks atklāts ar mūžībā aizgājušā mūziķa Mārtiņa Freimaņa sarakstītu dziesmu Suns, kuru iedziedājuši Latvijā zināmi un iemīļoti mūziķi. Mazus un lielus Kanāla 2 skatītājus aizraus pagājušā gadā notikušā LNT šova Zelta ķepa finālistu atraktīvo un gudro ķepaiņu un astaiņu rādītie triki.

Ikviens aicināts iesaistīties labdarības akcijā, būt kopā, ziedot un palīdzēt 27.aprīlī Atbildības dienas noslēguma pasākuma laikā t/c Spice - sākums: 18:30.

http://atbildibasdiena.lv/

Noslēguma koncerts, kuru vadīs liels dzīvnieku mīļotājs Andris Freidenfelds, būs skatāms arī 21:00 Kanālā 2!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu