Pusaudzis Anglijā nodedzina suņu patversmi; tūkstošiem cilvēku adoptē izdzīvojušos (40)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tūkstošiem dzīvnieku mīļu steidzās uz Mančesteras Suņu māju adoptēt dzīvniekus pēc tam, kad ceturtdien tur notika ļaunprātīga dedzināšana, raksta «Anglo Baltic News».

Līdz šim ir savākti vairāk nekā 1,3 miljoni mārciņu, lai palīdzētu uzbūvēt jaunu suņu patversmi, kur

ceturtdien ļaunprātīgas dedzināšanas laikā tika nogalināti 53 suņi.

M6 autoceļš bija pārblīvēts, jo cilvēki devās uz notikuma vietu, lai ziedotu pārtiku, segas un rotaļlietas, kā arī adoptētu suņus. Lai palīdzētu mazināt sastrēgumus uz ceļa, tika izveidoti īpaši ziedošanas punkti. Suņu patversmes darbinieki pat veidoja izsoli, kuras laikā suņi nonāca pie jaunām ģimenēm.

Menedžere Anna Stensfīlda teica: «Mums nācās stāvēt pūļa priekšā un suņus aprakstīt. Cilvēki, kuri bija ieinteresēti, pacēla rokas, un mēs viņus vedām pie konkrētajiem suņiem, lai pārbaudītu, vai viņi kopā jūtas labi. Cilvēki gaidīja stundām ilgi. Daudzi beigās nemaz netika pie jauna mājdzīvnieka.»

Anglo Baltic News

Kompānijas aģente, 28 gadus vecā Čelsija Bonda, un programmatūras biznesa priekšnieks, 31 gadu vecais Riks Jeitss (Rick Yates), sev līdzi uz mājām aizveda suni vārdā Elsija (Elsie). Tas ir 10 gadus vecs bezšķirnes suns. «Mēs jau ilgu laiku domājām par suņa iegādi. Kad izdzirdējām, ka patversmē izcēlies ugunsgrēks, mēs nolēmām, ka ir pienācis īstais brīdis. Mēs tur ieradāmies agri, taču pirms mums rindā stāvēja jau apmēram 150 cilvēki,» stāsta Riks.

Vainīgais - vēl bērns

Labdarības iestāde apgalvo, ka līdz nedēļas beigām jaunas mājas atrada visi ugunsgrēkā izdzīvojušie 150 suņi. Saistībā ar ļaunprātīgo dedzināšanu arestēts kāds 15 gadus vecs zēns, un pēc viņa identitātes atklāšanas, viņš tiešsaistē saņēma draudus. Tiek uzskatīts, ka zēns tiek turēts apcietinājumā ārpus Mančesteras, un pēc drošības naudas saņemšanas viņš tiks atbrīvots.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu