Palīdzi patversmes dzīvnieciņiem un labi pavadi laiku! Robins mežā 2015

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Juglas dzīvnieku patversme «Labās mājas» (www.patversme.lv) sadarbībā ar tautas orientēšanās sacensībām «Magnēts» 2015.gada 29.martā organizē patversmes vēsturē jau trešās labdarības orientēšanās sacensības ar suņiem Robins mežā «Pavasara posms».

Patversmes «Labās mājas» teritorijai pieguļošajā mežā izvietotajā orientēšanās trasē savus spēkus un veiksmi aicināti izmēģināt aktīva un veselīga dzīvesveida piekritēji, meklējot kādu no 20 kartē norādītajiem kontrolpunktiem, kas jāatrod maksimums divu stundu laikā.

Suņu saimnieki jau ir novērtējuši, cik enerģijas jauniem darbiem un prieka sniedz pastaigas ar suņiem. Tādēļ, ja vēl neesat suņa saimnieks, startējiet «Robins mežā» un iedvesmojieties no pozitīvajām emocijām, ko cilvēkam sniedz suns, un nākotnē kļūstiet par vienu no mums. Īpaši komandu kategorijā aicinām piedalīties darba kolektīvus. Sacensības var kalpot par nebijušu iespēju azartiskā atmosfērā iepazīt kolēģus.

Foto: Publicitātes

Ikvienam interesentam ir iespēja atrast sev piemērotu kategoriju – tās ir piecas: «Es un mans suns mežā», «Es un patversmes suns mežā» (patversmes brīvprātīgajiem), «Es mežā», «Komanda mežā», «Ģimene mežā». Kā rāda nosaukumi, piedalīties var gan ar suni, gan bez un arī komandā līdz četriem cilvēkiem.

Visiem, kas piedalījās arī pirmajās un otrajās labdarības orientēšanās sacensībās, varam teikt: nāciet droši! Distance ir mainīta, un šīs sacensības azarta ziņā neatpaliks no iepriekšējām.

Sacensību sākums plkst. 12:00 (reģistrācija no 11:00). Apbalvošana 15:00. Pasākuma vadītājs Renārs Zeltiņš. Ar pirmo numuru startēs mūsu īpašie viesi Rīgas Improvizācijas teātris. Pēc sacensībām sildīsimies ar tēju un stiprināsimies ar zupu. Tiem, kas «Labajās mājās» vēl nav viesojušies, interesanta būs ekskursija pa patversmi.

Mūsu atbalstītāji ir parūpējušies, lai balvas priecē visu kategoriju pirmo trīs vietu ieguvējus, bet patīkamus pārsteigumus saņems ne viens vien dalībnieks!

Foto: Publicitātes

Dalības maksa orientēšanās pasākumā ir ziedojums «Labo māju» simtgalvainās saimes uzturēšanai, 5 eiro individuālajās kategorijās un 10 eiro komandām.

Iepriekšreģistrēšanās sacensībām līdz 27.martam (ieskaitot) robins.meza@inbox.lv.

Ar detalizētu pasākuma programmu un noteikumiem dalībniekiem lūdzam iepazīties www.patversme.lv.

P.S. 2014.gada orientēšanās sacensību «Rudens posmā» trasē devās 150 dalībnieku, kurus pavadīja vai, pareizāk sakot, kam ceļu rādīja, 52 suņi (no tiem 16 patversmes suņi). Rudens posma laikā ziedojumos tika savākti EUR 607,-.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu