Dzīvnieku kremācija Rīgā un Latvijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gandrīz katrā Latvijas ģimenē ir kāds mīļš mājdzīvnieks. Diemžēl dzīvnieku dzīves ilgums ir salīdzinoši neliels, tādēļ agri vai vēlu saimniekiem nākas saskarties ar skumjām rūpēm-kā un kur organizēt sava mīluļa pienācīgu apbedīšanu.

Dzīvnieku apbedīšana jebkurā pilsētas vietā ir aizliegta ar likumu un par to draud liels sods, bet bērēm specializētā kapsētā vajadzēs lielus materiālos līdzekļus, arī ikgadējā kapu kopiņas kopšana daudziem nebūs pa kabatai. Šādā situācijā visracionālākais, laikmetīgākais un ar likumu atļautais risinājums ir kremācija.

2013. gadā dibinātā aģentūra Animal Ritual Service piedāvā kopējo un individuālo dzīvnieku kremāciju.

Kopējā kremācijā tiek vienlaicīgi kremēti vairāki dzīvnieki un to saimniekiem netiek atdoti pelni. Individuālās kremācijas gadījumā pēc kremēšanas procedūras dzīvnieka pelni tiek savākti īpašā pirms tam izvēlētā urnā un tiek atdoti saimniekam.

Šie pelni nekaitē cilvēka veselībai un apkārtējai videi. Tādēļ urnu var uzglabāt kā piemiņu no Jūsu mīluļa, tāpat pelnus var apbedīt vai izkaisīt.

Aģentūrai ir visas atļaujas uz šāda veida darbību saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu.

Papildus iepriekš piedāvātajiem pakalpojumiem aģentūra ARS piedāvā dzīvnieku transportu uz morgu, uzglabāšanu morgā, kā arī iespējams pasūtīt individuālās kremēšanas procedūras videoierakstu.

Gadījumā, kad Jūsu mīlulis ir neārstējami slims, viņu moka sāpes, un Jūs esat pieņēmuši lēmumu veikt eitanāziju, ARS palīdzēs iemidzināt Jūsu mīluli iespējami humānā veidā.

Precīzāku informāciju un cenas par pakalpojumiem Jūs varat atrast mājaslapā www.dzivnieku-apbedisana.lv vai precizēt pa bezmaksas diennakts tālruni 80009293.

www.dzivnieku-apbedisana.lv


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu