Labsirdīgi specvienības policisti uzbūvē namiņu noklīdušam kaķim

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bostonas policija

Jau četrus gadus ASV Bostonas policijas departamenta specvienībai ir aizbilstamā - noklīdusi kaķenīte, kuru skarbie vīri iesaukuši nekā citādi kā par SWAT kaķi (burtu virknējums angļu valodā, kas apzīmē specvienību).

Foto: Bostonas policija

Policisti stāsta, ka kaķene kādu dienu ieradusies policijas ēkā un kopš tās dienas atteikusies doties prom.

Tomēr kaķene izrādījusies īstena brīvdomātāja: apmesties policijas departamenta telpās viņa nevēlējās. Kaķene bija pieradusi pie dzīves brīvā dabā, un viņai labpatika iet un nākt, kad pašai iegribas.

Foto: Bostonas policija

«Gadu gaitā mēs izmēģinājām visdažādākās taktikas, lai pieradinātu viņu pie dzīves iekštelpās, taču neviena no tām neizdevās,» stāsta policijas runasvīrs.

Foto: Bostonas policija

Šā iemesla dēļ policisti galu galā nolēmuši kaķenei uzbūvēt pašai savu namiņu, kas atrastos pie policijas departamenta ēkas.

Foto: Bostonas policija

«Policists Džeimijs Pjetroskis, policijas veterāns ar 15 gadu pieredzi, vairākas dienas pēc kārtas palika darbā ilgi pēc darbalaika beigām, lai namiņu uzbūvētu,» viņš stāsta.

Foto: Bostonas policija

Kaķa namiņš esot ar plašu studio tipa iekārtojumu, lielu lieveni pusdienām svaigā gaisā un bīdāmām stikla durvīm, kas nodrošinot kaķenei «lieliskus panorāmas skatus».

Foto: Bostonas policija
Foto: Bostonas policija
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu