Ko darīt ar nevajadzīgām stikla pudelēm?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Sākusies sociālā akcija «Otrā dzīve», kuras ietvaros, šķirojot atkritumus, var palīdzēt tiem cilvēkiem, kuri nokļuvuši nelaimē. Stikls dabā nesadalās vispār, tāpēc akcijas ietvaros īpaša uzmanība pievērsta tieši stikla šķirošanai, lai tas nenonāktu dabā. Akcija norisināsies līdz 31.janvārim, un katrs tās laikā sašķirotais papildu stikla kilograms pārvērtīsies naudā, lai caur Ziedot.lv palīdzētu cilvēkiem pēc ugunsgrēkiem un citām nelaimēm.

TVNET jau ziņoja, ka vides apsaimniekošanas uzņēmumu grupa «Eco Baltia grupa» un AS «Latvijas Zaļais punkts» sociālajā akcijā «Otrā dzīve» aicina iedzīvotājus šķirot atkritumus un tādējādi palīdzēt nelaimē nonākušām ģimenēm.

Par katru «Eco Baltia grupas» vides apsaimniekošanas uzņēmumu (PSIA «Jumis», SIA «EKO Kurzeme» un SIA «Eco Baltia Vide») konteineros papildus sašķiroto stikla kilogramu tiks ziedots viens eiro cents labdarības organizācijai «Ziedot.lv» ar mērķi palīdzēt ģimenēm, kuras nonākušas nelaimē. Akcija «Otrā dzīve» notiks no šā gada 29.oktobra līdz 2015.gada 31.janvārim.

«Eco Baltia grupas» valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs: «Šķirojot atkritumus, ikviens no mums paveic vairākus labus darbus – samazina vides piesārņojumu, vairo Latvijas zaļumu un palīdz radīt darba vietas Latvijā.

Šķirojot atkritumus, mēs piešķiram tiem otru dzīvi.

Šķirošanas labo darbu sarakstu mēs aicinām papildināt ar vēl vienu labu kopīgi padarītu darbu – palīdzēt sākt otru dzīvi mūsu līdzcilvēkiem, kuri nelaimē zaudējuši māju vai iedzīvi. Turklāt, lai palīdzētu, ir nepieciešams tikai gribasspēks sašķirot atkritumus.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu