Viesos pie ģimenes, kas pēc ugunsgrēka saņēma palīdzību akcijā «Otrā dzīve»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Sociālās akcijas «Otrā dzīve» laikā iedzīvotāji «Eco Baltia grupas» uzņēmumu stikla šķirošanas konteineros sašķirojuši par 50 tonnām vairāk stikla, kas ļāvis veikt pirmo ziedojumu, lai sniegtu atbalstu ģimenei no Talsu novada, kas ugunsgrēkā zaudēja māju un iedzīvi. Saņemtais atbalsts palīdzēs ģimenei ierīkot apkuri pašu rokām un ar līdzcilvēku atbalstu atjaunotajā mājā.

Raidījums «Vides fakti» tikās ar ģimeni, kas pateicas visiem līdzcilvēkiem par sniegto palīdzību un atbalstu, kas ģimenei ir ļoti svarīgs un devis nepieciešamo stimulu atjaunot māju un sākt otru dzīvi.

TVNET jau ziņoja, ka, šķirojot stiklu un piedaloties akcijā «Otrā dzīve», līdz 31.janvārim var palīdzēt nelaimē nonākušām ģimenēm. Par katru papildus sašķiroto stikla kilogramu «Eco Baltia grupas» uzņēmumu konteineros tiek ziedots labdarības organizācijai «Ziedot.lv» ar mērķi palīdzēt nelaimē nonākušām ģimenēm.

Konteineru adreses meklē kartē:

Karte

Sociālo akciju organizē «Eco Baltia grupa» un AS «Latvijas Zaļais punkts» sadarbībā ar labdarības organizāciju «Ziedot.lv» un AAS «Piejūra».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu