Botāniskajā dārzā Salaspilī pirmais šā gada stādu gadatirgus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Nacionālajā botāniskajā dārzā (NBD) Salaspilī sestdien, 26.aprīlī, notiks šā gada pirmais stādu gadatirgus «Cīruļu diena», informēja NBD pārstāve Ilze Ķigure.

Stādu gadatirgum pieteikušies jau vairāk nekā 100 dalībnieki. Pasākuma apmeklētājiem būs pieejams plašs un daudzveidīgs dekoratīvo un augļu koku, ogulāju, vasaras puķu un ziemciešu, garšaugu un dārzeņu stādu piedāvājums. Būs iespēja arī iegādāties dažādus amatnieku darinājumus - koka, keramikas, tekstila izstrādājumus un pinumus.

Savu produkciju piedāvās arī pārtikas tirgotāji - varēs iegādāties sierus, zivis, medu, pašceptu maizi, dzērienus un dažādus saldumus.

Gadatirgus dienā interesentus gaida arī lekcija par gājputniem un ekskursija pa botānisko dārzu.

Gadatirgus norisināsies no plkst.8 līdz 16, bet no plkst.12 līdz 13 būs iespēja noklausīties ornitologa Mārča Tīruma lekciju par gājputnu atlidošanas tendencēm un pēc tam uzreiz doties ekskursijā par dendrāriju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu