Rīgas tirgu pārpludina dāsnās rudens veltes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Rīgas Centrāltirgu dāsni pārpludinājušas svaigas rudens ražas bagātības.

Tirgū nopērkamas Latvijas mežos lasītas sēnes un dzērvenes, pašu dārzos audzētas plūmes, bumbieri un āboli, un dārzeņi - krāšņi ķirbji, pupas, redīsi un pat kukurūza.

Līdzās raibu raibiem dāliju, liliju un citu puķu stendiem var nopirkt arī svaigu piparmētru tēju un dažādu ziedu medu drēgnajiem rudens vakariem.

Šodien Rīgas Centrāltirgū notiks Miķeļdienas tirdziņš, informē Rīgas Centrāltirgus pārstāvis Ivars Jakovels.

Plānots, ka šajā tirdziņā piedalīsies dažādi tirgotāji - gan fiziskas, gan juridiskas personas, kā arī dažādu rūpniecības preču un pārtikas produktu ražotāji un amatnieki.

Miķeļdienas tirdziņš būs kā ieskaņa nedēļas nogalē gaidāmajiem Ražas svētkiem, kuru laikā Centrāltirgus apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs.

Ražas svētki notiks sestdien, 27.septembrī, no plkst.11 līdz 14. Svētkus, kā ierasts, svin Miķeļdienā, līdz ar to Centrāltirgus Miķeļdienas tirdziņš notiks gan šodien, gan rīt, 27.septembrī, gan parīt, 28.septembrī.

Ražas svētku pasākuma norises vieta būs Centrāltirgus Nēģu laukums, bet sliktu laikapstākļu gadījumā ražas svētki notiks sakņu paviljonā.

Visas aktivitātes pasākumu laikā būs bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu