Stībelis: ēdiens var tev dot spēku un var tev graut imūnsistēmu. Izvēlies!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/janisstibelismusic

Sākot jaunu izglītojošu rakstu sēriju «Izvēlies veselīgāko no neveselīgā!», aicinājām vairākus sabiedrībā pazīstamus cilvēkus pabeigt deviņus teikumus par veselīga dzīvesveida tēmu! Laiks mūziķim Jānim Stībelim.

Es cenšos ēst veselīgi, jo... ēdiens ir ne tikai enerģijas avots, bet arī zāles.

Mana veselīgā dzīvesveida definīcija ir... kustēties un dzert daudz ūdens.

Mana veselīgā dzīvesveida galvenie stūrakmeņi...

divas reizes nedēļā sports, miegs un vismaz stundu atrast laiku sev.

Pieci produkti/augļi/dārzeņi, kuri, manuprāt, ir visveselīgākie... ūdens, viss, kas aug pašu dārziņā, zivis, zaļumi, augļi.

Lai izvairītos no E vielām produktos, es cenšos... skatīties, ko pērku.

Lasu informāciju uz etiķetēm un cenšos ēst maksimāli svaigu pārtiku.

Kas, manuprāt, ir visneveselīgākie produkti, kuri atrodami lielveikala plauktos... viss, kur ir konservanti, kas bagātināti ar garšas pastiprinātājiem - piemēram, čipsi!

Kad man sagribas našķi, kas ir īpaši neveselīgs... es to atļaujos un pēc tam atstrādāju sporta zālē, kā arī izdzeru litru ūdens.

Kopš ēdu veselīgi, kāds ir mans vislielākais atklājums... ēdiens var tev dot spēku un var tev graut imūnsistēmu. Izvēlies!

Mana biežākā ēdiena recepte... nav konkrētas, bet cenšos ēst sezonas labumus. Jau vairs nevaru sagaidīt zemenes un vasaru...

Foto: facebook.com/janisstibelismusic
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu