Straujuma piedalīsies Lielajā talkā, taču vietu neatklās

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde, Valsts kanceleja

Ministru prezidente Laimdota Straujuma («Vienotība») piedalīsies Lielajā talkā, taču noskatīto talkošanas vietu neatklās. Ceturtdien Straujuma piedalījās Lielās talkas organizētāju rīkotajā pasākumā, kurā tika aktivizēta talkošanas vietu pieteikšanas karte.

«Ne jau fotografēšanās dēļ mēs to [talkojam] darām,» paskaidroja Straujuma un norādīja, ka savu noskatīto talkas vietu neatklās.

Runājot par motivāciju, kas varētu mudināt cilvēkus doties sakopt apkārtni, Straujuma sacīja, ka nedrīkst tikai gaidīt, kad kāds cits izdarīs darbus. Kā gandarījumu pēc dalības talkā Straujuma minēja sajūtu, ka paveiktais darbs dara labu citiem.

Lielā talka šogad norisināsies 25.aprīlī, kad visa Latvija atkal tiks aicināta vienoties kopīgās vides sakopšanas un labiekārtošanas aktivitātēs, lai tiktu sasniegts Lielās talkas galvenais mērķis un Latvija savā simtgadē būtu tīrākā un sakoptākā valsts pasaulē. Lielās talkas moto šogad ir Raiņa vārdi «Pastāvēs, kas pārvērtīsies!», un arī visas talkas aktivitātes šogad ir zem Raiņa zīmes.

Lielā talka pērn pulcējusi apmēram 160 tūkstošus Latvijas iedzīvotāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu