«Lauku ceļotājs»: pieprasījums pēc lauku mītnēm Lieldienu brīvdienās neliels

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

Tūristu pieprasījums pēc Latvijas lauku mītnēm Lieldienu brīvdienās šogad ir neliels, pastāstīja biedrības «Lauku ceļotājs» ceļojumu konsultante Anna Palelione.

«Mums kā aģentūrai ir tiešām neliela tā aktivitāte tagad. Tas ir sezonalitātes dēļ. Varbūt arī laika apstākļi pagaidām cilvēkus vēl tā neuzrunā, jo pārsvarā šajā brīdī mēs veicam rezervācijas tieši vasarai, tur tā aktivitāte ir jūtami lielāka, bet tieši šajās brīvdienās neizjūtam lielu aktivitāti,» sacīja Palelione.

Viņa pieļāva iespēju, ka tūristu aktivitāte varētu pieaugt īsi pirms pašiem svētkiem. «Mūsu vietēji ceļotāji parasti atstāj tās rezervācijas uz pēdējo brīdi, uz pēdējo nedēļu, jo tad viņi sapratuši savus plānus, tad viņi aptuveni nojauš, kāds būs laiks, un tad viņi domā, ka varbūt kaut ko gribētu,» skaidroja «Lauku ceļotāja» ceļojumu konsultante.

«Lauku ceļotājs» ir profesionāla lauku tūrisma asociācija, kas dibināta 1993.gadā. Pašlaik asociācija apvieno vairāk nekā 300 lauku tūrisma uzņēmējus un citas lauku tūrismā ieinteresētās personas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu