Lielā Talka aicina balsot par iedvesmojošākajiem video un piedalīties konkursā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lielā Talka jau tradicionāli aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju un pašvaldību ne vien domāt par vides sakopšanu un labiekārtošanu, bet arī radoši izpausties – šogad, veidojot video stāstus par talkošanu.

Pirmie savu radošumu ir parādījuši pašvaldību koordinatori, kas konkursa «Pastāvēs, kas pārvērtīsies!» ietvaros ir sagatavojuši iedvesmojošus video, kas ir saistīti ar 2015.gada Lielās Talkas vadmotīvu «Pastāvēs, kas pārvērtīsies!», kā arī ietver kādu no konkursa mērķiem:

- mainīt cilvēku domāšanu un ikdienas paradumus attiecībā pret apkārtējo vidi;

- aizraut un iedvesmot ikvienu uztvert vides jautājumus jaunā apziņas līmenī;

- rādīt piemērus, ko mēs varam darīt vides stāvokļa uzlabošanai.

Noskatīties visus 28 koordinatoru sagatavotos video un nobalsot par savu favorītu var mājas lapas www.talkas.lv konkursu apakšsadaļā «Pastāvēs, kas pārvērtīsies!» VIDEO. Katru dienu var nobalsot vienu reizi par vienu video, kas uzrunā vai liek vēlēties mainīt savus ikdienas paradumus visvairāk. Pēdējā konkursa balsošanas diena ir 10.aprīlis.

Savukārt pārējiem Latvijas iedzīvotājiem, kas plāno Lielās Talkas dienā aktīvi darboties, lai sakoptu Latviju, vēlams jau laicīgi sagatavot savas kameras, jo tiek izsludināts video konkurss «Mans unikālais talkas stāsts». Tā ietvaros ikviens talcinieks 25.aprīlī tiek aicināts nofilmēt savu īpašo talkas stāstu. Lai piedalītos konkursā, jāsagatavo oriģināls video par to, kā notiek gatavošanās Lielajai Talkai vai pati talkošana.

Video garums nedrīkst pārniegt 3 minūtes, to jāaugšupielādē YouToube.com un saite uz šo video līdz 26.aprīļa pulksten 23:59 jānosūta uz e-pastu talkas@talkas.lv, tematā norādot «Video konkursam Mans unikālais talkas stāsts». E-pasta tekstā nepieciešams norādīt arī autora vārdu, uzvārdu un telefona numuru. Interesantāko un kuriozāko video iesūtītāji tiks apbalvoti – trīs labākie saņems naudas balvu 100 eiro apmērā.

Sakopsim Latviju un pasauli kopā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu