Lielā Talka Kuldīgā - jau 18.aprīlī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kuldīgas novadā Lielā Talka norisināsies jau šo sestdien, 18.aprīlī. Kā katru gadu aprīlis Kuldīgā tiek izsludināts par Spodrības mēnesi, un visi Kuldīgas novada iedzīvotāji, uzņēmumi, izglītības un pašvaldības iestādes ir aicinātas sakopt novadu.

18.aprīlī tiks dalīti arī zilie talkas maisi, kurus pēc talkas nogādās uz atkritumu poligonu. Par pilnajiem atkritumu maisiem noteikti jāpaziņo dispečerei Dacei Grehovai vai pagastu pārvaldēs, lai zinātu to savākšanas vietas. Par atkritumu maisu saņemšanu interesēties no 13. aprīļa SIA «Kuldīgas komunālie pakalpojumi» pie dispečeres D.Grehovas pa tālruni 63322380 vai 26674543, Dārzniecības ielā 9, Kuldīgā. Kuldīgas novada pagastu pārvaldēs var saņemt informāciju par talkas norisi pagastos un saņemt arī zilos atkritumu maisus.

Svarīgi atcerēties, ka Lielās Talkas atkritumi nav vecās mantas no māju pagrabiem un atkritumu kaudzes privātmāju un daudzdzīvokļu māju teritorijās. Lielā Talka ir koplietošanas teritoriju sakopšanas pasākums katrā pilsētā, novadā un pagastā, kurā aicināts piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs, kam rūp ilgtspējīga valsts attīstība un iespēja dzīvot nepiesārņotā vidē. 2015. gadā Lielās Talkas vadmotīvs – «Pastāvēs, kas pārvērtīsies!».

Visā pārējā Latvijā Lielā Talka norisināsies jau pēc nedēļas 25.aprīlī, kad visa Latvija atkal tiks aicināta vienoties kopīgās vides sakopšanas un labiekārtošanas aktivitātes. Ikviens tiks aicināts «pielikt roku», lai tiktu sasniegts Lielās Talkas galvenais mērķis un Latvija savā simtgadē būtu tīrākā un sakoptākā valsts pasaulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu