Lielā Talka jau pēc trim dienām!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēl tikai trīs dienas līdz Lielajai Talkai, kad cilvēki visā Latvijā dosies sakopt savu zemi, attīrot to no atkritumiem un labiekārtojot apkārtējo vidi.

25.aprīlī katra palīdzīga roka būs noderīga, lai tiktu sasniegts «Lielās Talkas» galvenais mērķis un Latvija savā simtgadē būtu tīrākā un sakoptākā valsts pasaulē. Taču šajā nedēļas nogalē talkas notiek ne vien Latvijā, bet arī – Lietuvā, Ukrainā, Grieķijā un Kiprā. Plānots, ka kopumā vairāk nekā pusmiljons talkotāju visā Eiropā šonedēļ centīsies padarīt tīrāku gan savu valsti, gan pasauli kopumā. Pievienoties ir aicināts ikviens!

Kur talkot? Kā talkot? Un kā mums sokas? Skaties «Lielās Talkas» infografikās!

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

«Lielo talku 2015» atbalsta lieldraugi «Rīgas brīvostas pārvalde» un «Latvijas Valsts meži», kā arī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, Latvijas Vides aizsardzības fonds, «Latvijas Dzelzceļš», AAS «Gjensidige Baltic», RIMI, Latvijas Atkritumu saimniecības uzņēmumu asociācija un «DHL». Par Lielās Talkas jaunumiem 25.aprīlī šogad ziņos Latvijas radio 2, portāls Tvnet.lv, kā arī LNT Brokastis Rīga TV24, kā arī informativie atbalstītāji TV3, Pirmais Baltijas kanāls, 1188, Radio Skonto un nacionālā ziņu aģentūra LETA. Tāpat par atbalstu paldies sakām viesnīcai «Bellevue», Rietumu Radio un tulkošanas birojam «Linearis».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu