Spodrības mēneša laikā RNP klienti savāktos atkritumus izvešanai var nodot lētāk

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Spodrības mēneša laikā SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» (RNP) klienti savāktos atkritumus izvešanai varēs nodot par samazinātu tarifu, informēja uzņēmumā.

RNP saviem klientiem piedāvā iespēju visu aprīli savāktos atkritumus nodot izvešanai par samazinātu tarifu. Kopumā samazinātais tarifs būs pieejams 150 tonnu atkritumu izvešanai.

Uzņēmums aicina klientus izmest savāktos atkritumus, ievietojot tos lielajos atkritumu maisos un novietojot tos atsevišķi noteiktajos atkritumu laukumos, kur iespējams novietot arī lielgabarīta atkritumus, izņemot bīstamos atkritumus. Ar Spodrības mēnesī noteikto atkritumu laukumu adrešu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā.

Aprīlī RNP nodrošinās arī automašīnu riepu savākšanu un nodošanu pārstrādei. Klienti tiek aicināti informēt uzņēmumu par māju teritorijās esošām riepām, zvanot uz vienoto informatīvo tālruņa numuru 8900 vai nosūtot e-pastu uz «rnparvaldnieks@rnparvaldnieks.lv».

Klienti, kuri vēlās piedalīties Spodrības mēnesī un atbrīvot no liekā dzīvojamo māju, labiekārtot savu pagalmu, to iespējams izdarīt, piesakoties savā teritoriālajā iecirknī vai vēršoties RNP klientu apkalpošanas centrā. RNP izskatīs iedzīvotāju vēlmes, izvērtēs īstenošanas iespējas, kā arī sniegs savus priekšlikumus uzlabošanas vai labiekārtošanas darbu realizēšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu