Austrālijas kompānija Ķīnas tirgum piedāvā kārbas ar svaigu gaisu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrālijas uzņēmēji no Sidnejas atraduši jaunu preci eksportam uz smogu pārņemto Ķīnu - skārdenēs pildītu Austrālijas gaisu -, vēstīja Ķīnas valsts ziņu aģentūra «Sjiņhua».

Kompānijas «Green & Clean» dibinātāji Džons Dikinsons un Teo Raigroks atraduši veidu, kā cilvēkiem ārvalstīs, galvenokārt Ķīnā, baudīt gaisu, kāds tas ir dažās no slavenākajām Austrālijas vietām.

Raigroks «Sjiņhua» pirmdien sacīja, ka gaisa piesārņojums dažviet Ķīnā ir ļoti liels, un viņš vēlējies palīdzēt tur dzīvojošajiem.

«Kad atgriezos Austrālijā [no Ķīnas] un atradu dažas no neskartajām vietām mūsu zemē, mums radās ideja iepakot tīro gaisu no šīm vietām,» viņš stāstīja.

«Green & Clean» gaisu savāc ar mobilu lauksaimniecības iekārtu. Gaiss tiek ņemts dažās no Austrālijas ainaviskākajām un neskartākajām vietām, piemēram, Sidnejas Bondai pludmalē un Kvīnslendas Zelta krastā.

Kompānija kārbas ar gaisu pārdod suvenīru veikalos un lidostās, kur tūristi var «daļiņu Austrālijas aizvest līdzi uz savu valsti».

Raigroks ieteica klientiem ievilkt no kārbas desmit dziļas ieelpas, kas palīdzēšot attīrīt plaušas. No vienas skārdenes var gūt apmēram 140 tīra Austrālijas gaisa ieelpas.

Kompānija pašlaik meklē sava produkta izplatītāju Ķīnā, kur daudzviet rūpniecības, transporta un piesārņojuma dēļ trūkst svaiga gaisa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu