Aptauja: Ogu saldēšana kļuvusi populārāka par ievārījumu vārīšanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://uwagatavo.wordpress.com/

Ogu saldēšana Latvijā ir kļuvusi populārāka par ievārījumu vārīšanu, liecina pētījumu kompānijas TNS veiktā ekonomiski aktīvo iedzīvotāju aptauja par paradumiem ziemas krājumu gatavošanā.

Aptaujā 50% iedzīvotāju norādījuši, ka šogad plāno vai jau ir sākuši saldēt ogas, 44% aptaujāto vāra ievārījumu, 30% - konservē dārzeņus, bet 26% - vāc zāļu tējas.

Salīdzinoši retāk iedzīvotāji norādījuši, ka šogad plāno vai jau ir sākuši spiest un konservēt sulas - 22%, konservēt augļus vai ogas - 20% un konservēt vai kaltēt sēnes - 17%.

Tikmēr ceturtā daļa jeb 27% iedzīvotāju norādījuši, ka šogad neplāno darīt neko no minētā.

Aptauja veikta laikā no 19. līdz 21.jūlijam, ar interneta starpniecību aptaujājot 855 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu