Vangažos publiskai apspriešanai nodotas izmaiņas atkritumu dedzinātavas piesārņojošas darbības atļaujā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vangažos rīkotajā publiskajā apspriešanā tiks skatītas izmaiņas SIA «Entalpija» B kategorijas piesārņojošas darbības atļaujā, informēja Valsts vides dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Maruta Bukleviča.

Kā pastāstīja Bukleviča, Valsts vides dienesta (VVD) Lielrīgas reģionālā pārvalde (RVP) SIA «Entalpija» 2011.gada 28.oktobrī jau ir izsniegusi B kategorijas piesārņojošas darbības atļauju, kas uzņēmumam ļauj iznīcināt dzīvnieku audu atkritumus, patēriņam vai apstrādei nederīgus atkritumus, papīra un kartona iepakojumus un jauktos iepakojumus.

Decembrī plānotajā publiskajā apspriešanā tiks spriests par SIA «Entalpija» iesniegumu VVD par B kategorijas piesārņojošas darbības atļaujas izmaiņām saistībā ar apsaimniekojamo atkritumu veida maiņu, pievienojot apsaimniekojamo atkritumu sarakstam nebīstamus veselības aprūpes atkritumus. Kopējo apsaimniekojamo atkritumu apjoms netiks mainīts.

Publiskā apspriešana saistībā ar SIA «Entalpija» iesniegumu par B kategorijas piesārņojošas darbības atļaujas saņemšanu notiks 1.decembrī plkst.17.30 Vangažu pilsētas dzimtsarakstu nodaļas ceremoniju zālē Meža ielā 1, Vangažos, Inčukalna novadā.

«Entalpija» dibināta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2988 eiro. Kompānijas īpašniece ir SIA «Regreen». «Entalpijas» apgrozījums pērn bija 44 855 eiro, bet peļņa - 14 686 eiro, liecina «Firmas.lv» dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu