Fonda «Viegli» muzikālais piedzīvojums «Vakars. Pietura. Jasmīns»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV1

1. janvāra vakarā pulksten 21.20 LTV1 saviem skatītājiem dāvās sirsnīgu pašmāju koncertu – fonda «Viegli» muzikālo piedzīvojumu «Vakars. Pietura. Jasmīns», kurā uzstāsies mūziķi Renārs Kaupers, Jānis Holšteins-Upmanis, Māra Upmane-Holšteine, Raimonds Gusarevs (El Mars) un Jānis Šipkēvics jaunākais. Koncerts «Vakars. Pietura. Jasmīns» būs prieka, pozitīvas enerģijas un labas gribas piemērs, iesākot 2014. gadu.

Imanta Ziedoņa fonda «Viegli» koncerts «Vakars. Pietura. Jasmīns» ir otrais domubiedru grupas albums, kas iznācis dzejnieka Imanta Ziedoņa aiziešanas gadā un ir pavisam citāds, jo mūziķiem, šķirot Dzejnieka sarakstītās rindas, bija vēlēšanās apstāties un pārdomāt savas dzīves kopsakarības ar Imantu Ziedoni.
Koncertā «Vakars. Pietura. Jasmīns» Dzelzceļa vēstures muzejā uzplauka vēl kāda nozīmīga fonda «Viegli» komandas vēlme – ar koncertu iezīmēt sākumu lielai idejai. 2014. gada 6. janvārī, dzejniekam Imantam Ziedonim tik nozīmīgā – Epifāniju – dienā, tiks pasludināta pieteikšanās apbalvojumam «Laiks Ziedonim!». Apbalvojumu pasniegs dzejnieka dzimšanas dienā 3. maijā.
Dziesmu autori, kuri arī nesavtīgi darbojas fondā «Viegli» – Jānis Holšteins-Upmanis, Māra Upmane-Holšteina, Renārs Kaupers, Raimonds Gusarevs, Kārlis Kazāks kopā ar fonda «Viegli» kori ne tikai dziedās, bet arī stāstīs par apbalvojuma «Laiks Ziedonim!» būtību, piecām apbalvojuma nominācijām, kas rosinās cilvēkus kļūt radošiem. Fonda «Viegli» domubiedri iepazīstinās arī ar vizionāriem – cilvēkiem, kurus fonds Latvijas sabiedrībā izraudzījies nominantu izvēlei.
Raidījuma ierakstu veidoja režisore Zita Kaminska, žurnāliste Ilze Strenga, vadošais operators Aivars Erdmanis kopā ar citiem radoši spēcīgiem LTV kolēģiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu