Jauno gadu sagaidot, 11.novembra krastmalā pulcējās 45 000 cilvēku (63)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jauno - 2014.gadu - sagaidot, 11.novembra krastmalā pulcējās 45 000 cilvēku, informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

2014.gadu Rīgā, 11.novembra krastmalā, sagaidīja apmēram 45 000 rīdzinieku un galvaspilsētas viesu, liecina Valsts policijas (VP) un pasākuma organizatoru provizoriskās aplēses. Kā norādīja Rīgas domē, šī bija otrā reize, kad Jaunais gads Rīgā tika sagaidīts Daugavas krastmalā - pagājušajā gadā pasākums 11.novembra krastmalā pulcēja apmēram 35 000 svinētāju.

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) izsaka pateicību visiem svētku organizatoriem, VP un pašvaldības policijai, kā arī citiem atbildīgajiem dienestiem par profesionālu darbu šajā svētku laikā, vislielāko pateicību izsakot visiem rīdziniekiem, kuri tik kuplā pulkā atbalstīja Rīgas domes ieviesto tradīciju visiem kopā pulcēties pilsētas centrā un sagaidīt Jauno gadu.

Komentāri (63)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu