«Melo-M» Vecgada lielkoncertā pirmatskaņos oriģinālmūzikas programmu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Čellu trio «Melo-M» Vecgada lielkoncertā pirmatskaņos oriģinālmūzikas programmu «No meža mēs nākam», kā arī spēlēs populārākos grupas gabalus, informēja menedžeris Kaspars Kukuvass.

«No meža mēs nākam» ir muzikāls stāstījums par mežu, no kura, iespējams, nākusi koksne «Melo-M»čelliem – cauri gadalaiku maiņām, dabas stihijām un klimata kaprīzēm, skatot meža iemītniekus un notikumus biezoknī līdz mežcirtēja satikšanai un atdzimšanai mūzikas instrumenta veidolā. Visi šie notikumi, sajūtas un noskaņas atbalsosies jaunos un īpaši komponētos skaņdarbos trīs čellistu izpildījumā.

Koncertprogrammas pamatā ir Kārļa Auzāna oriģinālkompozīcijas. Auzānam ir liela komponista pieredze, gan rakstot mūziku teātra izrādēm «Piafa», «M Butterfly», «Pīters Pens» un «1984», gan komponējot tēmas kinofilmām. Līdz ar to jaunajā programmā ieskanēsies arī daži pazīstami motīvi, stāsta Kukuvass.

Koncertā muzicēs «Melo-M» čellisti Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, kā arī sitaminstrumentālists Miķelis Vīte.

Koncerts notiks Rīgas Kongresu namā 26. decembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu