Līvu laukumā notiks akcijas «Eņģeļi pār Latviju» labdarības tirdziņš

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Svētdien, 14.decembrī, Līvu laukumā notiks Latvijas Neatkarīgās televīzijas (LNT), «Ziedot.lv», «Rimi» un «Swedbank» kopīgi rīkotās akcijas «Eņģeļi pār Latviju» labdarības tirdziņš, kuras mērķis ir iegūt līdzekļus vairāku smagi slimu bērnu ārstēšanai.

Kā informēja SIA «Rimi Latvia» vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Podskočija, labdarības tirdziņš Līvu laukumā darbosies visu dienu no plkst.10, un tā apmeklētājus gaidīs jautras rotaļas un Latvijā iecienītu mākslinieku uzstāšanās.

Tirdziņa apmeklētāji tiek aicināti ņemt līdzi sev vairs nevajadzīgās drēbes un apavus, ko ziedot trūcīgajiem iedzīvotājiem, kā arī ziedot līdzekļus akcijas «Eņģeļi pār Latviju» atbalstīto bērnu ārstēšanai.

Par tirdziņa apmeklētāju labsajūtu rūpēsies «Rimi» veselīgās ēšanas kustības «Aikāgaršo» šefpavārs Normunds Baranovskis, kurš visus cienās ar karstu dzērienu un aicinās piedalīties piparkūku dekorēšanā.

Pasākuma norisei varēs sekot līdzi arī LNT tiešraidēs plkst.11.30, 14.05, 17.30 un 19.50.

Labdarības akcijas mērķis šogad ir iegūt 47 302 eiro,

kas nepieciešami16 gadus vecās Līgas Samantas, viengadīgās Adrias, septiņus gadus vecā Timofeja un piecus gadus vecās Ances ārstēšanai.

Akciju «Eņģeļi pār Latviju» iespējams atbalstīt arī visos «Rimi» un «Supernetto» veikalos, kur līdz pat 15.janvārim būs izvietotas ziedojumu kastītes, vai arī ziedot savā «Mans Rimi» lojalitātes kartē uzkrātos līdzekļus. Ziedot iespējams arī «Ziedot.lv» mājaslapā un «Swedbank».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu