Bērnu slimnīcā Ziemassvētkus gaida pikojoties, smejoties un dziedot

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dakteri Klauni kopā ar Latvijā pazīstamiem mūziķiem Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas mazajiem pacientiem deva iespēju sirsnīgi un skanīgi izjust svētku tuvošanos, sagatavojot kopīgu Ziemassvētku apsveikumu - videoierakstu.

Ziemassvētku apsveikuma sagatavošanā bērni iemācījās vienu no dzīvespriecīgākajām šo svētku dziesmām - «Zvaniņš skan», kas drīzumā būs pieejama arī videoierakstā kā skanīgs novēlējums visiem, visiem, kuriem šajā laikā vajag spēku, ticību un prieku, lai iespējami drīz būtu veseli, atklāj biedrības Dr.Klauns vadītāja Marianna Milovska. Viņa arī uzsver, ka Dakteri Klauni savā ikdienas darbā, tiekoties ar bērniem slimnīcās, aizvien pārliecinās, ka tieši labs noskaņojums palīdz ātrāk veseļoties.

Foto: Publicitātes foto

Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas mazie pacienti ļoti priecājās par izrotāto eglīti, pikošanos, bet dziesmas «Zvaniņš skan» mācīšanās un videoieraksta tapšana kopā ar Dakteriem Klauniem, mūziķiem Lieni Šomasi, Beāti Zviedri, Māru Upmani-Holšteini, Ralfu Eilandu un Andi Grīvu viņiem viņiem bija jauna un reizē saviļņojoša pieredze. Virtuālu sveicienu bija atsūtījis arī mūziķis Intars Busulis.

Biedrība Dr.Klauns saka paldies visiem bērniem un viņu vecākiem, kā arī mūziķiem par atsaucību un iesaistīšanos Ziemassvētku apsveikuma - videoieraksta sagatavošanā.

«Dr. Klauns» ir sabiedriska labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2012.gada, un kuras pārstāvji - 30 profesionāli medicīnas klauni - dodas uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu un citām slimnīcām Latvijā, lai psiholoģiski palīdzētu bērniem, atvieglojot mazo pacientu ikdienu, kamēr tie uzturas slimnīcā. Dakteru Klaunu projektu biedrība «Dr.Klauns» īsteno sadarbībā ar Bērnu klīniskās unversitātes slimnīcu un ar Izraēlas vēstniecības, Latvijā vadošā piena pārstrādes uzņēmuma «Food Union» un Pētera Avena labdarības fonda «Paaudze» atbalstu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu