Unikālas dāvanas Kalnciema ielas tirdziņos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvākie Kalnciema kvartāla Ziemassvētku tirdziņi gaidāmi 20., 21., 27. un 28. decembrī no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Pirmssvētku laikā tirdziņos plašā klāstā būs atrodamas oriģinālas dāvanas, kuru lielākā vērtība ir tajās ieguldītais amatnieku roku darbs, ko nevar pārspēt rūpnieciskie masu ražojumi. Latvijas zemnieku un mājražotāju bagātīgais piedāvājums palīdzēs sagatavot vismaz divpadsmit ēdienus svētku galdam. Mazākajiem tirdziņa apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt Ziemassvētku brīnumu izrādes – izzinoši eksperimentālus un interaktīvus šovus, kā arī kopā ar Salavecīšiem griezties svētku karuselī.

Kvartāla zilajā verandā turpinās darboties brīvdienu Dāvanu veikaliņš, kurš piedāvās sarūpēt svētku labumus mierīgā gaisotnē līdz pat plkst. 20.00 vakarā. Tikmēr jaunas gleznas un mākslas darbi papildinājuši izstādi – izpārdošanu «Mākslas medības Premium».

Sestdien, 20. decembrī, bērni un citi zinātkārie varēs apmeklēt Ziemassvētku brīnumu skolas izrādi «Jaungada fizika», kurā būs visdažādākie eksperimenti uz svētku galda: norauti galdauti, krītošas glāzes, cietie šķidrumi, kokteiļi ar dūmiem, uguņošana pudelē un daudz citu aizraujošu Jaungada eksperimentu.

Bet svētdien, 21. decembrī, dosimies «Mūžīgajā sasalumā». Pie mums būs aukstāk nekā zemākās temperatūras rekords Antarktikā: -92! Auksta pūķa elpa, sasaldēts gaiss un aukstākais sprādziens pasaulē. Tomēr, lai nebūtu pārāk auksti, mēs izmantosim arī uguni.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu