Ar koncertu Torņakalna baznīcā noslēgsies «Adventa mūzikas svētki Rīgā»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtajā adventē, 21.decembrī, plkst. 14 Rīgas Lutera baznīcā Torņakalnā izskanēs dziesminieku koncertu cikla «Adventa mūzikas svētki Rīgā» noslēguma koncerts.

Īsi pirms Ziemassvētkiem dziesmā satiksies Ieva Akuratere, Kārlis Kazāks, Silvija Silava, Vilnis Punka, Haralds Sīmanis un Arnis Miltiņš. Uzrunu teiks mācītājs Linards Rozentāls, bet koncertu vadīs Ēriks Pozemkovskis.

Koncerta ciklā «Adventa mūzikas svētki Rīgā» jau izskanējuši seši gaismas un sajūtu bagāti dziesminieku autorkoncerti Rīgas baznīcās. Akuratere kopā ar Leonu Sējānu viesojās Rīgas Sv.Pāvila baznīcā, Kazāks - Rīgas Krusta baznīcā, Silava ar meitu Sniedzi Prauliņu muzicēja Rīgas Sv.Jāzepa baznīcā, Punka - Rīgas Mateja baznīcā, Sīmanis - Rīgas Sv.Trīsvienības baznīcā, bet Miltiņu ģimene - Rīgas Jaunajā Svētās Ģertrūdes baznīcā.

Šo svētdien Rīgas Lutera baznīcā satiksies visi cikla «Adventa mūzikas svētki Rīgā» dalībnieki, lai kopā dāvātu mīlestības pilnu koncertu ikvienam klausītājam. «Katram dziesminiekiem ir savs pasaules skatījums, sirds sajūta un vēstījums, bet tas ceļš ir ejams tikai kopā,» norāda Sērdiene.

Koncerta apmeklējums būs bez maksas.

«Adventa mūzikas svētkus Rīgā» Austras biedrība rīko jau trešo gadu. Koncertu cikla idejas autore un producente ir Signe Sniedze.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu