Notiks jauniešu kora «Balsis» koncerti «Mani Ziemassvētki»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Rīgas Svētā Pestītāja Anglikāņu baznīcā 22. decembrī un 23. decembrī plkst.20, kā arī 25.decembrī plkst.23 notiks jauniešu kora «Balsis» koncerts «Mani Ziemassvētki», informēja kora diriģents Ints Teterovskis.

«Šogad, kā ierasts, svinēsim svētkus kopā. Būsim nedaudz personīgāki, klusinātāki un tuvāki,» pastāstīja Teterovskis.

Līdzās latviešu autoru - Riharda Dubras, Lūcijas Garūtas, Uģa Prauliņa, Imanta Ramiņa, Renātes Stivriņas - un ārvalstu - Jakoba Handla Gallusa un Franča Bībla - radītām sakrālās mūzikas pērlēm, tiek solīti arī pārsteigumi. Koncertu kuplinās DJ Monsta radītā balss un elektronikas saspēle un VJ Pētera Brīniņa vizuālā performance. Koncerta otrajā daļā varēs izdziedāties visi klausītāji, kopā dziedot pazīstamas un mīļas dziesmas Ziemassvētku noskaņās. Koncertā būs iespēja ieklausīties ne vien kora dziedājumā, bet arī mazākās koristu apvienībās un daļu no dziedātājiem iepazīt personīgāk.

«»Mani Ziemassvētki» - tā būs eksperimentāla skaņu spēle un noskaņu virtene. Iespēja sajust vienam otru, saklausīt sevi. Baznīcā smaržos pēc koristu pašceptām piparkūkām, sirdis piepildīs sajūtu radītais siltums un dvēselē iemirdzēsies prieks,» par kori stāstīja diriģents.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu