Siguldā svētdien uzburs īstas Ziemassvētku sajūtas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Lai arī daba ar mums vēl iet rudens rotaļās, Ziemassvētkus neviens nav atcēlis! Un svētdien, 21.decembrī no plkst.11.30 Siguldas Svētku laukumā varēs nomedīt īstas Ziemassvētku sajūtas!

Laimes Lācis izlies laimes, visi kopā vilksim bluķi, ar pilnu jaudu strādās Ziemassvētku vecīša pasts, bērni vizināsies elektrokamanās un svētku sajūtu siltumu dāvās lieliskais Mr. Biskvīts, sola pasākuma organizētāji..

Siguldā vēl iespējams apmeklēt Ceturtās adventes dievkalpojumu un draudzes ansambļa koncertu Siguldas ev.lut.baznīcā plkst.11.00, savukārt plkst.12.00 un plkst.15.00 muzikālu Ziemassvētku eglīšu uzvedumu bērniem «Ziemassvētku burvestības» Siguldas novada Kultūras centrā un plkst.16.00 Labdarības koncertu veselības profilakses centrā «Malus». Koncertā tiks izpildītas tautasdziesmas ar dvēseliskām melodijām. Ieeja par ziedojumiem, kuri tiks ziedoti biedrībai «Ģimenes šūpulis».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu