Notiks kora «Ave Sol» tradicionālie koncerti «Ziemassvētku noskaņa»

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lielajā ģildē 24. un 25.decembrī notiks kora «Ave Sol» tradicionālie koncerti «Ziemassvētku noskaņa», pavēstīja Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības pārstāve Kristīne Lipenite.

Programmā iekļautas komponistes Ilonas Rupaines speciāli šim koncertam aranžētās angļu, ķeltu, latgaliešu, lietuviešu, meksikāņu, norvēģu, spāņu un ukraiņu Ziemassvētku melodijas, kā arī komponistes pašas oriģināldziesmas.

Kopā ar Rīgas kamerkori «Ave Sol» koncertā uzstāsies diriģenti Andris Veismanis un Jurģis Cābulis, solistēesAgnese Urka, Baiba Urka un instrumentālisti no Latgales - Einārs Lipskis (taustiņi), Toms Lipskis (kontrabass), Mārcis Lipskis (mandolīna), Pīters Daugulis (stabule), Liene Brence (vijole), Vadims Meļuščenkovs (sitaminstrumenti) un Igors Čistjakovs (ģitāra).

Koncertus vadīs mūzikas pārzinātājs Orests Silabriedis.

Ieeja koncertos būs ar bezmaksas ielūgumiem, kas pieejami «Biļešu paradīzes» kasē Rīgas Kongresu namā. Koncertus atbalsta Rīgas dome.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu