Lielajā ģildē izskanēs Ziemassvētku koncerti «Tribute to Frank Sinatra»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Cīrulis

Ziemassvētku džeza koncerti Lielajā ģildē 26. un 27. decembrī notiks Frenka Sinatras 100. dzimšanas dienas zīmē, informē orķestra «Rīga» mārketinga speciāliste Linda Ausēja.

Koncertos dziedās Aminata Savadogo, Daumants Kalniņš, Ingus Pētersons, Mārtiņš Ruskis un Armands Siliņš. Koncertos «Tribute to Frank Sinatra» skanēs dziesmas «Come Fly With Me», «It Was a Very Good Year», «New York, New York», «Luck Be A Lady», «I've Got You Under My Skin», «Fly Me To The Moon».

Aminata Savadogo uzstāsies duetā gan ar Daumantu Kalniņu, gan Ingu Pētersonu, gan Armandu Siliņu, atskaņojot Ziemassvētku džeza klasikas pērles, kā «Baby It's Cold Outside», «Santa Baby». Koncerta programmā iekļautas arī Frenka Sinatras dziedātās Ziemassvētku dziesmas.

6. janvārī skanēs Zvaigznes dienas koncerts, kas Mazās ģildes zāli piepildīs ar romantiski - impresionistisku mūziku arfistes Jekaterinas Suvorovas, dziedātājas Lauras Greckas, orķestra «Rīga» mazā sastāva un diriģenta Valda Butāna sniegumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu