Rīgas Domā izskanēs gadskārtējais Ineses Galantes koncerts

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: opera.lv

Rīgas Domā 19. decembrī notiks gadskārtējais koncerts «Ziemassvētku prelūdija», kurā piedalīsies soprāns Inese Galante un viņas uzaicinātie Latvijas un ārzemju mūziķi, informēja «Ineses Galantes fonda» direktore Diāna Galante. Šajā koncertā klausītājiem gaidāma tikšanās ne tikai ar Galanti, bet arī viņas ilggadējiem skatuves partneriem un draugiem - ērģelnieku Aivaru Kalēju un kontrtenoru Sergeju Jēgeru.

Šoreiz svētku koncertu kuplinās arī ārzemju dziedātāji - amerikāņu tenors Rejs M.Veids jaunākais, kā arī baritons no Zviedrijas Lutando Kave.

Saskaņā ar vienu no «Ineses Galantes fonda» galvenajiem principiem - veicināt talantīgu jaunu mākslinieku izaugsmi - koncertā «Ziemassvētku prelūdija» kopā ar slavu iemantojušajiem mūziķiem uzstāsies arī jaunākās paaudzes pārstāvji, kuru vidū būs arī viens no Ineses Galantes talantu konkursa uzvarētājiem - vibrafonists Jānis Bombizo-Fedotovs, kurš pēc konkursa ir kļuvis par pazīstamu solistu.

Par īpašu Ziemassvētku gaisotni koncertā parūpēsies arī Jāzepa Mediņa Rīgas 1. Mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertu var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu