Decembrī Kalnciema kvartāla Ziemassvētku tirdziņš darbosies arī svētdienās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com

Sākot ar 5.decembri, Kalnciema kvartālā darbu sāks Ziemassvētku tirdziņš, kas decembrī darbosies ne tikai sestdienās, bet arī svētdienās.

Zemnieku un amatnieku labumus Ziemassvētku tirdziņā decembrī nedēļas nogalēs varēs iegādāties no plkst.10 līdz 16.

Tirdziņos varēs iegādāt eglītes, atrast un pat izveidot unikālas un oriģinālas svētku dāvanas, ko palikt zem eglītes, un tikt pie dekoriem, ar ko eglīti izrotāt. Kā allaž, būs arī sarūpēti gardi vietējie produkti svētku mielastam.

Mākslas cienītājus Kalnciema kvartāls iepriecinās ar mākslas darbu komercizstādi «Mākslas medības Premium», kurās varēs iegādāties iecienītu Latvijas mākslinieku mākslas darbus. Izstāde-izpārdošana tiks atklāta 28.novembrī un norisināsies līdz 27.decembrim Kalnciema kvartāla «Izstāžu galerijā» un Vīnu veikala zālē.

19.decembrī un 20.decembrī pieaugušie un bērni būs aicināti piedalīties Latvijas Nacionālā mākslas muzeja sarūpētajās sietspiedes darbnīcās «Klasikas medībās». Ikviens varēs apdrukāt savu apģērbu vai aksesuāru ar slavenāko latviešu mākslinieku mākslas darbu reprodukcijām sietspiedes tehnikā. Pirmssvētku laikā pašu rokām sagatavotos klasiķu darbus varēs dāvināt kā personiskas un oriģinālas Ziemassvētku dāvanas, lai jau nākamā gada maijā dotos uz jauno muzeja ēku, no jauna atklājot darbu oriģinālus klātienē, minēja Pastore.

Visa decembra garumā Kalnciema kvartāls būs sarūpējis krāšņas svētku aktivitātes ģimenēm ar bērniem, piedāvājot koncertus, cirka un teātra izrādes, baletu un baleta meistarklases, grāmatu atvēršanas svētkus un dažādas radošās darbnīcas, tostarp iespēju pašiem darināt Ziemassvētku eglīšu rotājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Uz augšu