Prezidents ar kundzi ieskandinās Ziemassvētkus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi šodien no plkst.13 restorānā «Vincents», Rīgā, piedalīsies «Mārtiņa fonda» rīkotajā Ziemassvētku ieskandināšanā un godinās fonda atbalstītājus, liecina prezidenta darba kārtība.

Atbilstoši tradīcijai Ziemassvētku laikā palīdzēt cilvēkiem, kuriem klājas grūtāk, un vienlaikus pateikties labdariem, godinot atsaucīgas sirdis un spēju ziedot, nodibinājums «Mārtiņa fonds» rīko pasākumu, kurā piedalīsies arī Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone, aģentūru LETA informēja nodibinājuma «Mārtiņa fonds» valdes priekšsēdētāja, psihosociālās rehabilitācijas centra «Dūjas» vadītāja Elita Keiša.

Paredzēts, ka pasākumā «Mārtiņa fonda» bērni un fonda labdari kopā greznos piparkūku sirdis, ieliekot tajās viens otra sirdsdomas, un baudīs nodibinājuma draugu «Knīpas un knauķi» koncertu, kā arī svētku pusdienas, ko būs sagādājis šefpavārs Mārtiņš Rītiņš. Gatavās piparkūkas pēc pasākuma tiks iesaiņotas un aizvestas uz Latvijas Nedzirdīgo savienību vientuļajiem senioriem kā Ziemassvētku dāvanas.

Valsts prezidenta kundze par gaidāmo pasākumu sacīja, ka neviens nav pasargāts no negaidītām slimībām un šķietami nepārvaramiem triecieniem savā dzīvē. Viņa arī norādīja, ka «Mārtiņa fonda» misija ir palīdzēt mazināt bezspēcību un bezpalīdzību nelaimes priekšā, tomēr fonds viens pats nespēj veikt savus lielos labos darbus. «Tikai tad, ja ap fondu pulcējas cilvēki, kuri gatavi ziedot daļu no sevis, savu laiku, ērtības, resursus, ir iespējams sasniegt mūsu visu kopīgo mērķi - veidot jaunu, laimīgāku Latvijas tautu. Cilvēku sirds siltumam nedrīkst pienākt gals,» uzskata prezidenta kundze.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu