Liepājas galvenās egles iedegšanas pasākumā uzstāsies Aija Andrejeva

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Liepājas galvenās svētku egles iedegšanas pasākumā Rožu laukumā 3.decembrī uzstāsies dziedātāja Aija Andrejeva.

Pasākumā «Ciemos pie Ziemassvētku vecīša» no plkst. 12 līdz 19 Rožu laukumā iepretim tirdzniecības namam «Kurzeme» norisināsies Ziemassvētku ieskaņas tirgus, kurā varēs iegādāties Ziemassvētku dāvanas, svētku dekorācijas un gardumus.

Plkst.16 Rožu laukuma stāvlaukumā ieradīsies Ziemassvētku vecītis ar sievu, piparkūku vīriņš Kraukšķītis, sniegavīrs Olafs, Ziemassvētku vecīša brāļi un rūķi. Varoņi aicinās bērnus piedalīties dažādās aktivitātēs, turklāt Ziemassvētku vecītis gaidīs viesus arī savā mājiņā.

No plkst.16.15 Rožu laukumā ar akustisko koncertu uzstāsies dziedātāja Andrejeva un pavadošie mūziķi Kaspars Ansons un Mārtiņš Miļevskis.

Pasākuma noslēgumā uzrunu teiks Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (Liepājas partija), bet uzreiz pēc tam ap plkst.17.30 pilsētas eglē iemirdzēsies svētku rotājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu