Lauris Valters un koris «Tonika» aicina uz Ziemassvētku koncertu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

23. decembrī plkst. 19 Rīgas Jaunajā Sv. Ģertrūdes baznīcā, Brīvības ielā 119, Rīgā, kamerkoris «Tonika» un dziedātājs Lauris Valters ieskandinās svētkus Ziemassvētku koncertā «Gaisma Tevī». Koncertā skanēs gan Ziemassvētku noskaņu kora mūzika, gan Laura Valtera dziesmas īpaši šim koncertam veidotās aranžijās ar kora piedalīšanos.

Nupat Lauris Valters izdevis jaunu Egona Valtera un Martas Bārbales dziesmu «Baltā dvēsele», kuras ierakstā piedalījās arī kamerkoris «Tonika», tā ir ieskaņa gaidāmajam koncertam.

Video jaunajai dziesmai veidojis Kristaps Selga.

Koncertā būs dzirdama arī visiem pazīstamā Egona Valtera dziesma ar Klāva Elsberga vārdiem «Manā pasaulē», kura bijusi viena no iemīļotākajām kā «Tonikas» dziedātājām, tā klausītājiem trīs iepriekšējo gadu Ziemassvētku koncertos, tāpat dzirdēsim «Ziemassvētki manā ielā», «Tad apstājas laiks» u.c. Laura Valtera dziesmas.

Koncertā līdzās kamerkorim «Tonika» un mūziķim Laurim Valteram piedalīsies kameransamblis: klavieres – Anna Berklāva, flauta – Egija Veldre un čells – Justīne Baulina, instrumentālā grupa Māra Vitkus vadībā un koncerta siltā sirds un balss – Zane Goiževska.

Biļetes visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv. Bērniem līdz 7.g.v. ieejas bez maksas.

Kamerkoris «Tonika» šogad svin 50 gadu radošo jubileju, šis ir viens no jubilejas sezonas koncertiem. Ziemassvētku projekti kļuvuši par neaizstājamu tradīciju «Tonikā» – šis būs ceturtais gads, kad koris muzicē kopā ar kādu īpašo viesi. Iepriekšējos gados koris muzicēja gan ar dziesminieku Goran Gora, gan talantīgajiem dziedātājiem Daumantu Kalniņu un Mārtiņu Ruski.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu