Trešajā adventē koncertā vienosies grupa «Sigma» un aktieris Romāns Bargais

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Kalns

Trešajā adventē, 11. decembrī, plkst.15 Rīgas kultūras un tautas mākslas centrā «Mazā ģilde» koncertā «Ja manī miers» vienosies grupa «Sigma» un Latvijas Nacionālā teātra aktieris Romāns Bargais, informē centra projektu vadītāja Madara Brikmane.

Koncertā būs iespējams dzirdēt gan izpildītāju oriģinālmūziku, gan pasaulē atzītu komponistu opusus. «Šis būs koncerts ar pārsteigumiem, jo izpildīsim īpašas dziesmas, ar kurām sākām savu kopīgo ceļu mūzikā. Taču visus pārsteigumus nevēlamies atklāt, tāpēc jau tie ir pārsteigumi,» norādīja grupas solists Jānis Ozoliņš.

«Sigma» ir latviešu indie roka grupa, kas pastāv kopš 2005. gada. Tās sastāvā darbojas mūziķi Jānis Ozoliņš (vokāls, taustiņi), Kaspars Lastovskis (basģitāra) un Uģis Eihvalds (sitamie instrumenti). Grupas debijas albums «Sazaroto taku dārzs» šogad saņēma Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu «Zelta mikrofons». Grupa radījusi mūziku vairākām teātra izrādēm, kā arī dokumentālajai filmai «Tev, Rūķi!». Tāpat grupa veiksmīgi sadarbojas ar Latvijas dzejniekiem, veidojot uzvedumus «Dzejkoncerts» un «Mūsu dienu skaņu celiņš».

Adventes koncertu «Ja manī miers» organizē «Mazā ģilde» ar Rīgas domes Izglītības, Kultūras un Sporta departamenta atbalstu.

Ieeja koncertā bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu