Pie Kongresu nama ar rotaļām un radošām nodarbēm atklās slidotavu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Sestdien, 10.decembrī, pie Rīgas Kongresu nama notiks publiskās slidotavas atklāšanas svētki «Ziemas pasaka». Ikviens ir aicināts piedalīties dažādās aktivitātēs pie slidotavas, kā arī laikā no plkst.12.00 līdz plkst.15.00 slidu nomas pakalpojumu izmantot bez maksas.

Atklāšanas svētkos ir gaidīts ikviens - gan liels, gan mazs. Mazos slidotājus sagaidīs «Meža zvēru» instruktori, ar kuriem kopā bērni varēs slidot un doties rotaļās. Pasākuma atklāšanā būs iespēja vērot arī paraugdemonstrējumus, ko rādīs prasmīgi slidotāji, bet blakus slidotavai varēs darboties radošajā stūrī, greznot piparkūkas un veidot citus ziemas un Ziemassvētku rokdarbus.

Laikā no plkst.12.00 līdz plkst.15.00 pie slidotavas darbosies slidu noma, kur ar personu apliecinošu dokumentu slidas varēs nomāt bez maksas! Atklāšanas svētku laikā dalībnieki varēs cienāties ar siltu, dabīgu tēju un ar mīlestību gatavotām mājas piparkūkām. Iepriekšēja reģistrācija dalībai publiskās slidotavas atklāšanai nav nepieciešama. Pasākumu piedāvā Rīgas pašvaldība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu