Pirmos Ziemassvētkus daudzviet Zemgalē svinēs ballēs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Plkst.21 Auces novada Ukru tautas namā paredzēta svētku balle «Starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu», bet plkst.22 balle notiks Bēnes tautas namā.

Bauskas novadā šodien notiks vairāki pasākumi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Plkst.10 Ceraukstes tautas namā plānota Ziemassvētku eglīte pirmsskolas bērniem, bet plkst.12.30 Vecsaules saieta namā Ziemassvētku pasākums Vecsaules pagasta pirmsskolas vecuma bērniem. Plkst.15 Codes pagasta pirmsskolas vecuma bērni aicināti uz Codes pamatskolu, bet plkst.17.30 Dāviņu kultūras centrā tiek rīkots Ziemassvētku sarīkojums pagasta pirmsskolas vecuma bērniem un viņu vecākiem. Plkst.20 Ceraukstes tautas namā notiks Ziemassvētku koncerts, bet plkst.22 - Vecā gada atpūtas vakars pie galdiņiem.

Dobeles evaņģēliski luteriskajā baznīcā plkst.11.30 koncertēs jauktais koris «Sidrabe», savukārt plkst.19 Kaķenieku Kultūras un sporta centrā paredzēta Kaķenieku amatierteātra pirmizrāde «Čaukstenes».

Plkst.17 Engures novada Lapmežciema tautas namā notiks sarīkojums iedzīvotājiem «Nāc, Ziemassvētku naktī ieklausies!».

Iecavā notiks divi Ziemassvētku dievkalpojumi - plkst.11 luterāņu baznīcā, bet plkst.12 katoļu baznīcā. Savukārt vakarā, plkst.20, kultūras nams aicina uz Ziemassvētku balli.

Jaunjelgavas novada Sērenē plkst.22 paredzēta masku balle, bet Sunākstē šajā laikā notiks Ziemassvētku balle.

Plkst.10 uz Ziemassvētku dievkalpojumu aicina Jaunpils baznīca.

Plkst.12 notiks Ziemassvētku dievkalpojums arī Sunākstes baznīcā Viesītes novadā, bet plkst.15 paredzēts dievkalpojums Elkšņu draudzē. Elkšņu kultūras namā plkst.20 notiks arī koncerts un balle. Uz balli plkst.21 aicina arī Lones tautas nams.

Jelgavas Sv.Annas baznīcā plkst.10 notiks Kristus piedzimšanas svētku dievkalpojums, kura laikā gaidāms Svētdienas skolas bērnu muzikāli tematisks uzvedums. No plkst.9 Kristus piedzimšanas svētki tiks svinēti arī Jelgavas Romas katoļu katedrālē.

Jelgavas novada Lielvircavas dievnamā pkst.14 paredzēts Pirmo Ziemassvētku dievkalpojums, pēc dievkalpojuma kristīgās mūzikas programma «Atnākšana», savukārt plkst.21 Sesavas tautas nams aicina uz Vecgada balli kopā ar grupu «Brekšu pekši».

Kandavas evaņģēliski luteriskajā baznīcā plkst.10 notiks Ziemsvētku dievkalpojums, bet plkst.17 - slavas un pielūgsmes dievkalpojums. Plkst.12 Ziemassvētku pasākums pirmsskolas vecuma bērniem notiks Kandavas novada Vānē.

Ziemassvētku teatralizētu rotaļprogrammu bērniem «Ziemassvētki lauku sētā» varēs baudīt plkst.16 Ozolnieku tautas namā un plkst.14 Ānes kultūras namā, bet Garozas pamatskolā plkst.12 notiks Ziemassvētku eglīte pirmsskolas vecuma bērniem.

Pļaviņu novada Odzienas kultūras un sporta hallē plkst.22 paredzēta balle «Dāmām un kungiem labākajos gados».

Ziemassvētku balle notiks arī Tērvetes kultūras namā plkst.22.

Plkst.16 plānots Vecumnieku kora «Via Stella» koncerts «Balta doma baltā naktī» Rundāles pilī.

Gan Tukuma evaņģēliski luteriskajā baznīcā, gan Romas katoļu baznīcā dievkalpojumi sāksies plkst.11. Bet Ziemassvētku vecītis bērnus gaidīs Tukuma Brīvības laukumā no plkst.12 līdz 15. Savukārt plkst.21 Šlokenbekas muižā notiks Ziemassvētku balle.

Vecumnieku novadā Pirmie Ziemassvētki sāksies plkst.10 ar dievkalpojumu Vecumnieku evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Plkst.12 notiks svētku sarīkojumi bērniem Stelpē un Kurmenē, bet plkst.15 uz pasākumu tiek gaidīti Skaistkalnes bērni. Stundu vēlāk svētkos tiks sveikti Vecumnieku bērni. Savukārt vakarā - plkst.21 un 22 - notiks balles Kurmenē un Skaistkalnē attiecīgi.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Uz augšu