Kur atvērt pirmo 2017. gada šampanieti jeb Jaungada baļļu ceļvedis!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

TVNET izveidojis ceļvedi: kur sagaidīsim Ugunīgā Gaiļa gadu! (Kā jau eiropieši - svinam to mēnesi agrāk nekā Austrumos.) Iepazīsties ar piedāvājumiem visā Latvijā!

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

Sagaidīsim Jauno gadu Daugavpilī!

Uz kopīgu 2017.gada sagaidīšanu Vienības laukumā 31.decembrī aicina Daugavpils!

Svētku pasākumi sāksies plkst. 12:00, kad notiks jau par tradīciju kļuvušais Jaungada skrējiens (pieteikties skrējienam var jau tagad, rakstot uz e-pastu skrejiens2016@inbox.lv). Pēc aktīvās sportošanas visiem dalībniekiem Ziemassvētku vecītis ar rūķīšiem būs sagādājuši dāvaniņas, kā arī būs iespēja sasildīties ar karstu tēju un pīrādziņiem.

Pēdējā gada dienā būs iespēja paviesoties arī Rūķu namiņā (namiņa darba laiks plkst. 12:00 - 15:00) un apmeklēt slidotavu (slidotavas darba laiks plkst. 10:00 - 22:00). Savukārt vakarā plkst. 23:30 sāksies galvenais Jaunā gada sagaidīšanas pasākums - koncertprogramma «Gadu mijā». Koncertā Inna Kralika un Latgales džeza klubs aicinās kopīgi izdziedāt pazīstamākās Jaunā gada un 80. gadu dziesmas. Iestājoties jaunajam, 2017.gadam, visus klātesošos sveiks Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, kopā dziedāsim Latvijas valsts himnu un baudīsim salūtu. Svinības turpināsies jau jaunajā gadā ar Zumbas komandas «Enerģētisko treniņu 2017.gadam», Jenny May koncertu un deju studijas «Stop Time» programmu «Jaunais gads - deju ritmu eliksīrā». Bet plkst. 1:00 visus klātesošos priecēs lielais svētku salūts, pēc kā sekos Jaungada nakts diskotēka.

 
Foto: Depositphotos

Biedrības nams aicina uz balli «Ugunīgā Jaungada nakts»

31.decembrī no plkst. 22:00 ar īpaši krāšņām Jaungada svinībām durvis vērs Liepājas Latviešu biedrības nams, aicinot ikvienu pavadīt Vecgada vakaru un sagaidīt Ugunīgā Gaiļa gadu kopā ar grupas «Lādezers» dalībniekiem - Ingu Ulmani un Aigaru Voitišķi. Pēc pusnakts balles viesi Jaungada nakti varēs izdejot grupas «Mākoņstūmēji» muzikālās programmas pavadījumā. Elpu aizraujošs uguns šovs, eleganto zīlnieču Jaungada pareģojumi un citi pārsteigumi.

Latviešu leģendārās grupas «Lādezers» dalībnieki - Ingus Ulmanis, Aigars Voitišķis un to pavadošā grupa gatavo īpašo Ziemas dziesmu koncertprogrammu, kurā izpildīs savas populārākās Ziemassvētku laika kompozīcijas un tautā iemīļotus un visiem labi zināmus skaņdarbus, kas apmeklētājiem sniegs īstu muzikālu baudījumu. Sagaidot jauno, Ugunīgā Gaiļa gadu, ar karstu uguns šovu apmeklētājus pārsteigs uguns pavēlnieks Alesh Walker no Rīgas, kurš ar uguns mākslu nodarbojas jau 15 gadus, sniedzot elpu aizraujošus priekšnesumus ar dinamisku horeogrāfiju, dažādiem trikiem un interesantiem tēliem.

Savukārt pēc pusnakts, kad svinīgi izrotātā Rožu laukuma debesis būs ieskāvusi lielā Jaungada nakts uguņošanas burvība, pēc daudzu liepājnieku izteiktas vēlēšanās balles viesi Jaungada nakti varēs izdejot grupas «Mākoņstūmēji» šarmanto puišu muzikālās programmas pavadījumā. Grupa ir viena no pašmāju populārākajām muzikālajām apvienībām Latvijā, kurā apvienojušies septiņi pieredzējuši mūziķi no Smiltenes. Bez tradicionālajām, iemīļotajām un tautā populārajām melodijām latviešu valodā mūziķi apmeklētājus priecēs arī ar cittautu dažādu ritmu un raksturu dziesmām, izpildot arī dziesmas no jaunizdotā albuma, kuru, iespējams, kāds no balles apmeklētājiem varēs saņemt arī dāvanā.

Vakara gaitā ikvienam būs iespēja piedalīties eleganto zīlnieču jautrajās izdarībās, par kurām būs parūpējušās nākotnes pareģotājas no Liepājas ceļojošā cirka «Beztemata». Piedalīties «laimes akā», griezties jautrā deju solī, kā arī ar akmeņu un spalvu palīdzību ielūkoties tuvākā un tālākā nākotnē, izzinot jaunā, 2017.gada svarīgākos dzīves notikumu pavērsienus.

Skaisti vakartērpi, grezns interjers, īpaši veidota koncertprogramma un dzīvā mūzika visas nakts garumā. Tas viss gaida Liepājas Latviešu biedrības nama «Ugunīgās Jaungada nakts» ballē, kurā balles apmeklētājiem tiks sniegta iespēja Vecgada vakaru pavadīt īpaši izsmalcinātā atmosfērā - pie elegantiem apaļajiem galdiem, zāles apgaismojumam iemirdzoties debesszilā krāsu toņu spēlē.

Lai šis pasākums paliktu atmiņā, pašus skaistākos mirkļus varēs iemūžināt fotostūrītī «Spalvas pa gaisu».

Ikviens ir aicināts uz Liepājas Latviešu biedrības namu, lai kopā grezni pavadītu veco un ar vērienu sagaidītu jauno, Ugunīgā Gaiļa gadu!

Biļešu iepriekšpārdošana visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

Aicina uz Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu 11. novembra krastmalā

Rīdzinieki un pilsētas viesi laipni gaidīti Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā 11.novembra krastmalā, kas risināsies no 31.decembra plkst.21.00 līdz 1.janvāra plkst.3.00. Pasākuma apmeklētāji varēs baudīt īpaši sagatavotu kultūras programmu ar mūziķu, populāru grupu un dīdžeja priekšnesumiem, vērot svētku uguņošanu, apmeklēt krastmalā izvietotās tirdzniecības vietas un kopā ar draugiem un ģimeni svinēt svētkus.

Ja no plkst.21.00 krastmalā darbosies tirdzniecības vietas un par muzikālu noskaņu gādās dīdžejs. No plkst.22.00 pasākuma apmeklētāji varēs dzirdēt grupas «Otra puse» un solistes Antras Stafeckas māksliniecisko priekšnesumu. Pēcāk muzicēs grupa «Colt» un īpašie viesi Aija Andrejeva un Alex. Tieši gadu mijā svinību apmeklētājiem būs iespēja vērot svētku uguņošanu, kuras māksliniecisko priekšnesumu nodrošinās SIA «International Fireworks Desing», savukārt muzikālo noformējumu veidojis komponists Zigmars Liepiņš. Pēc svētku uguņošanas svinības turpināsies kopā ar atraktīvo grupu «Big Al & The Jokers». No plkst.1.00 svinību vietā iedzīvotājus izklaidēs dīdžejs Artis Dvarionas.

Omulīgākai svētku gaisotnei pasākuma apmeklētājiem būs iespēja sasildīties pie dzīvās uguns objektiem un iegādāties tirgotāju piedāvātos gadu mijas tradīcijām raksturīgos ēdienus un dzērienus.

Lai nodrošinātu jauku gaisotni svētku norises vietā, ikviens aicināts ievērot sabiedrisko kārtību un drošību. Pasākuma norises vietā aizliegts ienest sprādzienbīstamus priekšmetus un pirotehniku, asus priekšmetus, šaujamieročus un citas bīstamas lietas. Tāpat apmeklētāji ir atbildīgi par savām personīgajām mantām. Bērniem līdz 16 gadu vecumam ieeja pasākumā tikai kopā ar vecākiem. Vienlaikus vecāki aicināti pieskatīt savus nepilngadīgos bērnus. Pasākuma teritorijā sabiedrisko kārtību uzraudzīs Rīgas Pašvaldības policija. «Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem un ļaut drošības dienestiem veikt savus pienākumus, tajā skaitā pārbaudes, lai svētki būtu izdevušies un tikai patīkamiem pārsteigumiem piepildīti,» informē pasākuma organizatori.

Svētku sajūtu Vecgada vakarā varēs baudīt ne tikai 11.novembra krastmalā, bet arī Vecrīgā, kur Doma laukumā jaunā gada sagaidīšanas pasākuma programmā uzstāsies diksilenda grupa «Sunny Groove Dixie», rokenrola grupa «Tehe Swamp Shakers», kā arī dīdžejs Toms Grēviņš.

Gan pirms gadu mijas, gan jaunajā gadā rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti apskatīt arī festivāla «Ziemassvētku egļu ceļš» 35 vides objektus - idejiski netradicionāli un visdažādākajā tehnikā veidotas Ziemassvētku egles.

31.decembrī un 1.janvārī Rīgas sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas.

 
Foto: Depositphotos

Aicina sagaidīt Jauno gadu Valmierā

31.decembrī no plkst.23.30 ikviens aicināts uz Jaunā gada sagaidīšanas svinībām Valmieras centrā. Īsi pirms plkst.24.00 visi kopā skaitīsim šā gada pēdējās sekundes, bet pusnaktī debesīs uzziedēs krāšņi uguns ziedi. Salūtu valmieriešiem un pilsētas viesiem arī šogad dāvinās Valmieras uzņēmēju apvienība «Klubs 13+» un Valmieras pilsētas pašvaldība.

1.janvārī no plkst.00.30 Valmieras Kultūras centrā notiks Jaungada balle kopā ar grupu «Ballīšu orķestris». Ieejas maksa EUR 7,-. Valmieras kultūras kartes īpašniekiem EUR 1,- atlaide no biļetes cenas. Biļetes var iegādāties Valmieras Kultūras centra kasē.

Jau desmito gadu Vecgada vakarā un gadumijā - 31.decembrī no plkst.23.00 līdz 1. janvāra plkst.01.00 durvis bezmaksas apmeklējumam vērs Valmieras muzeja Izstāžu nams. Tajā būs aplūkojams Vitālija Jermolajeva gleznu teātris «Inner light» un Latvijas Universitātes Tautas lietišķās mākslas studijas «Vāpe» izstāde «Šahs. Metamorfozes. Keramika».

 
Foto: Depositphotos

Bauskā Jauno gadu sagaidīs ballē trīsdesmito gadu noskaņās

Naktī uz 1.janvāri Bauskas kultūras centrs aicina uz Jaungada balli «Lieliskie Ulmaņlaiki» pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu noskaņās kopā ar grupu «Bellaccord Tanzorchester» un dziedātāju, dejotāju un izklaidētāju Emīlu Kivlenieku.

«Mūs vieno vēlme atjaunot sen aizmirstu tradīciju - akustiski augstvērtīgā sniegumā spēlēt divdesmito un trīsdesmito gadu vieglo un deju mūziku - valšus, fokstrotus, tango. Jaungada ballē Bauskā mēs nebūsim tikai instrumentāls ansamblis, bet vakars būs pilns arī ar jokiem, stāstiem, dziesmām, un par to rūpēsies jaunais aktieris un tenors Emīls Kivlenieks,» par ballē plānoto informēja grupas «Bellaccord Tanzorchester» pārstāvji.

Balles apmeklētāji aicināti iejusties pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu noskaņās, ievērojot attiecīgā laika modi.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

Liepājā Jauno gadu sagaidīs ar grupu «Musiqq»

No 31.decembra pulksten 23 līdz 1.janvāra pulksten 1 Rožu laukumā Liepājas Kultūras pārvalde piedāvā Jaunā gada sagaidīšanu ar grupu «Musiqq» un pavadošo sastāvu no «MC orķestra» un krāšņu svētku uguņošanu pusnaktī.

Grupa «Musiqq» darbojas kopš 2009.gada, un tās pamatsastāvā ir divi liepājnieki – Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris. «Ļoti priecājamies, ka 2017.gadu varēsim sagaidīt savās mājās – Liepājā. Jaunā gada sagaidīšanas koncertā varēs dzirdēt gan labi zināmos hitus, gan arī dziesmas no jaunākā albuma «Silta Sirds». Laba atmosfēra, trakas atmiņas un silta sirds garantēta. Tiekamies 31. decembrī Liepājā!» - tā grupas «Musiqq» mūziķi.

Savukārt pavadījumu grupai «Musiqq» nodrošinās mūziķi no «MC orķestra» - Roberts Rasa (basģitāra), Julians (taustiņi), Uldis Beitiņš (ģitāra) un Anrijs Grinbergs (bungas).

Svētku koncertu papildinās arī pārsteigumu programma - skatuves pirotehnika un «DarKy's Dance School» dejotāju priekšnesumi. Tostarp pusnaktī liepājniekus un viesus priecēs uzņēmuma «Svētku aģentūra» sagatavota uguņošana, kas būs krāšņs un priekpilns starts jaunajam 2017.gadam. Pasākumu vadīs Marģers Eglinskis.

Rūpējoties par pasākuma drošu norisi, tiks noteikti vairāki satiksmes un gājēju kustības ierobežojumi. No 30.decembra pulksten 8 līdz 1.janvāra pulksten 6 tiks slēgta autostāvvieta Zivju ielā posmā no viesnīcas Līva līdz Stendera ielai, kā arī Rožu laukuma autostāvlaukums. Savukārt no 30.decembra pulksten 17 stāvēt un apstāties aizliegts Liepājas Universitātes stāvlaukumā starp Fr. Brīvzemnieka ielu un Lielo ielu, kā arī A.Pumpura ielā gar tipogrāfiju.

Pirotehnikas montāžas un demontāžas laikā - 31.decembrī no pulksten 9 rītā līdz 1.janvāra pulksten 6 - tiks slēgta gājēju kustība skvērā pie Liepājas Universitātes. Pirms un pēc svētku uguņošanas, gadu mijā no 23:30 līdz 00:20 tiks ierobežota satiksmes kustība Lielajā ielā posmā no Baznīcas ielas līdz Kungu ielai.

Liepājas Kultūras pārvalde atgādina, ka pasākuma norises vietā aizliegts ienest sprādzienbīstamus priekšmetus un pirotehniku, asus priekšmetus, šaujamieročus un citas bīstamas lietas. Bērniem līdz 16 gadu vecumam ieeja pasākumā tikai vecāku pavadībā. Pasākuma teritorijā sabiedrisko kārtību uzraudzīs Liepājas Pašvaldības policija. Organizatori aicina pasākuma apmeklētājus ievērot sabiedrisko kārtību un drošību.

31.decembrī liepājnieki un pilsētas viesi sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas. Lai pēc salūta Rožu laukumā ikviens varētu ērti nokļūt mājās, tiks organizēti arī papildu tramvaja un autobusa reisi, kas arī būs bez maksas.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vecgada pavadīšana un Jaungada sagaidīšana Tukuma pusē

«Gads aizskrējis nemanot!» - tā daudzi teiks gada pēdējā dienā. Kā to pavadīt un kā sagaidīt Jauno gadu, gan jau, ka lielākajai daļai plāni ir sastādīti. Bet, ja īsti skaidrības nav vai nevar izvēlēties, kurp doties un ko darīt šā gada pēdējā dienā un nākamā gada pirmajā dienā, dodieties uz Tukumu!

Gada pēdējā dienā - sestdien, 31.decembrī, aktīvākie un izturīgākie pilsētnieki un ne tikai aicināti uz Vecgada kopskrējienu 31 km garumā pa Tukumu un apkārtni. Skrējiena organizatori ir sporta entuziastu apvienība «Sporta patriots», kas ikvienu skrējēju gaidīs šajā dienā uz startu pulksten 10.00 pie Tukuma lielās egles Brīvības laukumā. Vairāk informācijas pa tālruni 27081835.

Ja dienu ieplānots pavadīt citādi, bet 31.decembra vakarā gribas būt kopā ar citiem tukumniekiem, ikviens tiek aicināts doties uz Brīvības laukumu, kur no pulksten 23.30 «Kur tu teci, gailīti?» noskaņās un apbalvojot skaistāko Ziemassvētku noformējumu konkursa uzvarētājus, tiks pavadīts Vecais gads, bet pusnaktī, vērojot no Katrīnas laukuma šautu salūtu, - sagaidīts Jaunais gads.

Varbūt jau ir pamanīts, bet varbūt nezināt, ka šonedēļ Latvijā viesojas ļoti daudz kristīgo jauniešu. Daudzi no tiem dzīvos un dažādos lūgšanu pasākumos piedalīsies Tukuma baznīcās. Ja jūtat, ka ir vēlme piedalīties, tad 31.decembrī pulksten 23.00 Tukuma evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks Vecgada nakts lūgšana, bet 1.janvārī pulksten 11.00 dievkalpojums kopā ar Tezē (Taize) pasākuma dalībniekiem. Vecgada nakts lūgšanas iecerētas arī Tukuma Romas katoļu baznīcā un Tukuma Baptistu draudzē. Vairāk informācijas par lūgšanām Tukuma ev. luteriskajā baznīcā - www.tukumabaznica.lv

Bet kā tad ar jautro un skanīgo Vecgada pavadīšanu un Jaungada sagaidīšanu? Gadu mijas balles Tukuma pilsētā būs pieejamas trīs vietās. Gada pēdējā dienā - 31.decembrī jau no pulksten 22.00 Tukuma Ledus hallē dejas spēlēs grupa «Welvets» un «Jānis&Mārtiņš», bet viesnīcā «Tukums» līdz pat pulksten 5.00 būs pieejama gan grupas «Liepavots» spēlētā balle, gan karaoke ar Mareku Mozoļevu. Savukārt Jaungada balle Tukuma pilsētas Kultūras namā sāksies pusstundu pēc salūta noskatīšanās - pulksten 00.30, un to spēlēs grupa «Tequila». Par pasākumu pieejamību, ieejas maksām un citu informāciju var jautāt Tukuma Ledus hallē, Stadiona ielā 3 vai pa tālruni 26170749, viesnīcā «Tukums», Pils ielā 9 vai pa tālruni 27761446 un Tukuma pilsētas Kultūras namā, Lielajā ielā 1 vai pa tālruni 63124150.

Savukārt 1.janvāra vakarā nu jau tradicionāli Jaunpils pilī atkal notiks Jaunpils pils karnevāls. Šā gada tēma - «Kā pasakā…». Arī šogad šajā naktī pilī valdīs maģiska gaisotne, atdzīvosies pasaku tēli un lielajā zālē norisināsies Masku balle, kuru spēlēs grupa «Apvedceļš». Būs arī laimes liešana, krāsainas pārvērtības, mirkļu zibšņi un zīmējumi, laimes lozes. Balles sākums pulksten 22.00, taču ieejas durvis pilī būs atvērtas jau stundu iepriekš. Atcerieties - ierodoties maskā, ieeja karnevālā lētāka! Vairāk informācijas jautāt Jaunpils pilij pa tālruni 29442539 vai www.jaunpilspils.lv

 
Foto: Depositphotos

Jelgavnieki Jauno gadu sagaidīs Pasta salā

Jelgavnieki un pilsētas viesi aicināti Jauno 2017. gadu sagaidīt kopā Pasta salā, kur no plkst. 23.00 varēs dejot un dziedāt līdzi Iras Kraujas-Dūdumas un «Kraujas Band» izpildītajām dziesmām. Pavadot veco gadu, atskatīsimies uz šā gada sasniegumiem un notikumiem videoierakstos.

Pasta salas estrādē īsi pirms pusnakts tiešraidē tiks translētas valsts augstāko amatpersonu uzrunas, savukārt plkst. 00.20 klātesošos uzrunās Jelgavas pilsētas mērs Andris Rāviņš.

Uguņošana Jelgavā notiks pēc vietējā, pilsētas laika jeb plkst. 00.25, kad astronomiskā pusnakts iestājas pār Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas torni.

Svinības un dejas līdz plkst. 01.30 turpināsies kopā ar DJ JAX.

Drošības apsvērumu dēļ svētku raķetes un petardes ienest un dedzināt Pasta salā ir stingri aizliegts.

 
Foto: PantherMedia/Scanpix

Aicina Jauno gadu sagaidīt Rēzeknē

31.decembrī plkst. 23.00 Rēzeknes Festivāla parkā (Pils ielā 17) aicinām Jauno gadu sagaidīt kopā un ieklausīties pareģojumos, kas sagaidāms Ugunīgā Gaiļa gadā.

Vecā gada pavadīšanas un Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu vadīs jautrais Ziemassvētku vecītis un melanholiskā Sniegbaltīte, kuru lomās iejutīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Zane Dombrovska un Mārtiņš Brūveris.

Jaunās, daudzsološās un dziedošās Latvijas Nacionālā teātra aktrises Zanes Dombrovskas pieredzē ir vairākas vadošās lomas muzikālajās, dramatiskajās izrādēs un mūziklos. Zane ir arī muzikālā projekta «Saldais» dalībniece un filmējas vairākās kino lomās.

Mārtiņš Brūveris ir Latvijas Nacionālā teātra aktieris, kurš var lepoties ar vairākām vadošajām lomām vietējo un viesrežisoru iestudējumos, dažādu vasaras projektu dalībnieks, īsfilmu un pilnmetrāžas filmu varonis, TV3 skatītājiem noteikti labi zināms kā Gatis no seriāla «Ugunsgrēks».

Jaunais gads ir jauns sākums un jaunu apņemšanos laiks, kad staro neredzama maģija, noslēpums un brīnums. Svētku programmā «Jaungada naktī nāc kopā ar mums!» stundas garumā mākslinieki izklaidēs rēzekniešus un pilsētas viesus ar dziesmām, spēlēm un viktorīnām, atklājot, ko sola Sarkanais Gailis, kam un kādās jomās veiksies nākamajās trīs simti sešdesmit piecās dienās. Vakara gaitā sagaidāma arī zīlēšana, konkursi, joki un asprātīgi Jaunā gada pareģojumi. Skatītājus priecēs arī vietējā deju studija «STOPTIME» (vadītāja Liāna Merņaka). Kā ierasts, atskatīsimies arī uz paveiktajiem darbiem Rēzeknē un ieskatīsimies, ko sola jaunais Sarkanā Ugunīgā Gaiļa gads.

Pasākuma apmeklētāji varēs cienāties ar karstu svētku dzērienu un piparkūkām. Kad sitīs divpadsmit, uzdzirksteļos Jaungada salūts un pēc tam līdz plkst. 01.00 pasākums noslēgsies disko deju ritmos kopā ar dīdžeju Ēriku.

 
Foto: Depositphotos

Jaunā gada sagaidīšana Ventspilī

12.00 Vecgada skrējiens (Pie OC «Ventspils» basketbola halles ieejas)

21.00-7.00 Jaungada balle «Jūras vārtos»

Spēlē grupa «Vintāža», DJ Vento un DJ Ale.Mar.

Vietas pie galdiņiem divās zālēs un uz lielās zāles balkona, bāra zona, Jaungada fotostūrītis un dažādi pārsteigumi. Dejas visas nakts garumā.

Biļešu cenas € 15,00 - 20,00. Biļetes t/n «Jūras vārti» un «Biļešu paradīzes» kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv

Teātra nams «Jūras vārti», Karlīnes iela 40

22.00 Gadu mijas balle

Spēlē grupa «Deficīts» un DJ Lācis

Balli vada Ēriks Loks. Vakara gaitā pārsteigumi no eksotisko deju centra «Alegria».

Biļešu cenas: 25.00 EUR (lielā zāle) un 20.00 EUR (mazā zāle).

Biļešu iepriekšpārdošana Ventspils Kultūras centra kasē (tālr. 63624796).

Kultūras centra lielā un mazā zāle, Kuldīgas iela 18

23.00-1.00 Jaunā gada sagaidīšana Ventspilī

No plkst. 23.00 muzicē Jānis Buķelis&Brigāde, svētku uzruna, uguņošana.

Plkst. 00.30 Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga svētku uzruna,

Plkst. 00.33.44 svētku salūts.

Ieeja bez maksas.

Lielais laukums

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu