Labdarības koncerts «Nāc līdzās Ziemassvētkos!»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Labdarības koncerts «Nāc līdzās Ziemassvētkos!» šogad 11. decembrī pirmo reizi notiks Vidzemes koncertzālē «Cēsis». Koncerts ir talantīgu bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām – Integratīvā mākslas festivāla «Nāc līdzās! 2017»» laureātu – kopdarbs ar tautā iemīļotiem Latvijas skatuves māksliniekiem. Kopskaitā koncertā uzstāsies vairāk nekā 250 bērni, jaunieši un profesionālie mākslinieki.

Muzikālās programmas pamatu veidos grupas «Raxtu Raxti» un «Melo-M», kā arī festivāla laureāti. Līdzās viņiem jau tradicionāli uz skatuves kāps LNO soliste Ilona Bagele, operdziedātāja Evita Zālīte, dziedātāji Rūta Dūduma, Zigfrīds Muktupāvels, Nikolajs Puzikovs, Marts Kristians Kalniņš, bet pirmoreiz piedalīsies dziedātāja Marija Naumova, Kristīne Kārkle Kalniņa, Dināra Rudāne, jaunais un daudzsološais Berlīnē studējošais dziedātājs Kristaps Ivanovs, Lielās mūzikas balvas laureāts, pianists Daumants Liepiņš, kā arī hip-hopa apvienība «Misters un Nospiedumi».

Tāpat piedalīsies arī fonda «Nāc līdzās!» koris Rūdolfa Bērtiņa vadībā, ko veido jaunieši ar īpašām vajadzībām, un arī Cēsu 1. pamatskolas zēnu koris, kuru diriģēs Ilze Grinfelde. Koncerta muzikālais vadītājs ir komponists un mūziķis Kārlis Auzāns.

Stundu pirms koncerta koncertzāles foajē sāks darboties labdarības tirdziņš, kurā par ziedojumiem varēs iegūt sev dāvaniņas, ko darinājuši bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām. Darbosies arī Ziemassvētku pasts, no kura koncerta apmeklētāji par brīvu varēs nosūtīt bērnu zīmētas Ziemassvētku apsveikuma kartiņas saviem tuviniekiem.

Pasākumu rīko fonds «Nāc līdzās!», visus koncertā iegūtos līdzekļus fonds izmantos bērnu ar īpašām vajadzībām talantu tālākai attīstībai un popularizēšanai.

Biļetes uz koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu