Igo un Tomasa Kleina Ziemassvētku koncerti kā diapozitīvu vakari

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau tradicionāli Igo sagaida Ziemassvētkus ar jaunu koncertprogrammu. Šogad tā taps vēl nebijušā duetā ar Tomasu Kleinu, koncertu veidojot kā diapozitīvu vakaru. Ziemassvētku koncertu sākums gaidāms atjaunotajā Kalnmuižas pilī 9. decembrī plkst. 18.

«Agrāk viena no Ziemassvētku laika tradīcijām bija diapozitīvu vakari. Ģimenes un draugi pulcējās, lai dalītos ar piedzīvojumiem un sajūtām. Atgriežoties senā un ne tik senā pagātnē, arī mēs esam sagatavojuši diapozitīvus, kurus koncerta laikā varēsim kopīgi apskatīt un komentēt,» teikts mūziķu preses paziņojumā.

Dažādos laika periodos gan Igo, gan Tomasa Kleina muzikālā darbība ir bijusi cieši saistīta ar grupu «Līvi». Tādēļ abi mūziķi ir gatavi atskaņot arī vairākas klausītāju iemīļotas kompozīcijas no šīs grupas repertuāra. Šobrīd skaņu ierakstu studijā notiek darbs pie Igo un Tomasa Kleina kopīgi radītās dziesmas «12», kas pirmo reizi dzīvā izpildījumā skanēs šajā koncertprogrammā.

Ziemassvētku koncertu sākums gaidāms atjaunotajā Kalnmuižas pilī 9. decembrī plkst. 18, kam sekos vēl viena muiža, kur Igo līdz šim nav koncertējis – Pope 16. decembrī plkst. 18 Pirms koncerta no plkst. 12 uz pirmsvētku mirkli Popes muižā būs apmeties Ziemassvētku vecītis. Īpašas svētku sajūtas varēs iegūt arī Popes muižas Ziemassvētku dāvanu tirdziņā, kur piedalīsies tuvējās apkārtnes meistari un amatnieki. Tirdziņā dalību ņems arī Igo ar savu dizaina zīmolu «Akcents personībai». Pirms un pēc koncertiem Igo sarūpētās svētku dāvanas būs iespējams iegādāties arī pārējās to norises vietās.

Pirmo reizi Igo koncerti gaidāmi arī koncertzālē «Valmiera» 20. decembrī plkst. 19 un Mazmežotnes muižā 25. decembrī plkst. 18. Savukārt koncerti Vecauces pilī 22. decembrī plkst. 19 un Bīriņu pilī 26. decembrī plkst. 16 jau uzskatāmi par Igo Ziemassvētku tradīciju.

Koncerts Liepājas muzejā 29. decembrī plkst. 18 būs arī pēdējā diena, kad šeit apmeklēt Igo grafiku izstādi «Nebijis gadījums».

Koncertsērijas noslēgums gaidāms Rīgā, Melngalvju namā 30. decembrī plkst. 19.

Biļetes pieejamas «Biļešu Paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu