Vairāk nekā 2000 iedzīvotāju piedalās Ziemassvētku egles iedegšanā Rīgā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Vairāk nekā 2000 iedzīvotāju šovakar piedalījās Ziemassvētku egles iedegšanas pasākumā Rīgā, Doma laukumā. Egles iedegšana norisinājās, veicot kopīgu atskaiti līdz notikumam. Ziemassvētku tradicionālā simbola iemirdzēšanās dzeltenīgās gaismiņās, kā arī baltā krāsā nemitīgi mirgojošās gaismiņās notika svinīgas mūzikas pavadībā.

Uz pasākumu ir ieradušies liels skaits ģimeņu ar bērniem un un gados jaunāki iedzīvotāji, reizē starp klātesošajiem ir dažādu gadu gājuma cilvēki. Kā ierasts, rīdzinieki un pilsētas viesi izmanto iespēju Doma laukuma Ziemassvētku tirdziņā baudīt karstvīnu, kā arī iegādāties dažāda veida ēdienus.

Pašlaik interesanti izmanto iespēju klausīties bērnu ansambļa uz skatuves izpildītas dziesmas.

Kā ziņots, līdz ar svētku egles iedegšanu aktīvi sāk darboties arī Ziemassvētku tirdziņi Doma laukumā, Esplanādē un Līvu laukumā, kas iedzīvotājiem pieejams jau no novembra beigām. Tirdziņos rīdzinieki un pilsētas viesi varēs iegādāties īpaši svētku laikam darinātus tautas lietišķās mākslas izstrādājumus, ierastos ziemas sezonas cienastus un svētku dāvanas, bet nedēļu nogalēs tirdziņu apmeklētājus priecēs koncerti un atrakcijas bērniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu