Jaunā gada ieskandināšana kopā ar Dakteriem Klauniem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

29. decembrī lieli un mazi ir aicināti piedalīties Dakteru Klaunu organizētajā labdarības pasākumā, kas no pulksten 16.30 līdz 18.00 norisināsies t/c «Spice». Pasākumu krāšņos dziesmas, dejas un radošās darbnīcas, kā arī pašu Dakteru Klaunu priekšnesumi. Pasākumā svētku koncertu biedrība «Dr.Klauns» ar lielāko pateicību dāvina visiem tiem, kas palīdzēja veidot Dakteru Klaunu labdarības Pop-up veikaliņu, ziedojot un dāvanās iegādājoties pašu rokām veidotus rokdarbus.

Labdarības pasākums solās būt īpaši košs, atraktīvs un pārsteigumiem bagāts. Mazajiem pasākuma apmeklētājiem no pulksten 16.00 līdz 18.00 būs iespēja piedalīties bērnu bezmaksas radošajās darbnīcās un pašu rokām veidot oriģinālas un skaistas dāvanas. Pasākuma izskaņā ikvienam būs iespēja piedalīties labdarības izsolē, kā arī iemūžināt sevi kopā ar Dr. Klauniem un kādu īpašu tautā iemīļotu mākslinieku sarkano degunu zibakcijā.

Foto: Publicitātes foto

Jau kopš decembra sākuma t/c «Spice» aktīvi darbojas Pop-up veikaliņš, kur iespējams iegādāties darinājumus, ko radījuši un ziedojuši akcijas atbalstītāji. Labdarības Pop-up veikaliņš darbosies līdz pat 29. decembrim, un ikvienam ir iespēja dot savu artavu, lai mazo pacientu ikdienu padarītu saulaināku un priecīgāku. Dakteru Klaunu labdarības veikaliņā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Dakteru Klaunu darbam Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcā Rīgā, kā arī reģionu slimnīcās – Ventspilī, Liepājā, Valmierā, Cēsīs, Rēzeknē un Jūrmalā.

Biedrība «Dr. Klauns» kā sabiedriska labdarības organizācija darbojas kopš 2012. gada, un tās pārstāvji – 40 profesionāli medicīnas klauni – katru dienu dodas uz Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcu un citām slimnīcām Latvijā, lai psiholoģiski palīdzētu bērniem, atvieglojot mazo pacientu ikdienu, kamēr tie uzturas slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu