Astroloģe: nākamgad mērenību visās lietās!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemassvētkiem un gadu mijai tuvojoties lūdzām astroloģes Ritas Riekstiņas komentāru par astroloģijas lomu cilvēka dzīvē un zvaigžņu prognozēm Ziemassvētkiem un jaunajam gadam.

Rita Riekstiņa saka, ka astroloģija var palīdzēt cilvēkam uzlabot dzīves kvalitāti. Pirmkārt, cilvēks ar astroloģijas palīdzību var saprast pats sevi. Rīkojoties saskaņā ar savu raksturu, dzīve kļūst vieglāk. Tāpat astroloģija var palīdzēt izprast cilvēkus mums līdzās.

Ziemassvētkos un Jaunajā gadā notiek cīņa starp saprātu un bravūru, cilvēkiem viegli pakļauties provokācijām. Astroloģe iesaka domāt, kā rīkoties, jo neapdomīgas rīcības sekas var nest problēmas nākamajam gadam. Galvenais, ko iesaka astroloģe - mērenību visās lietās.

Nākamais gads būs lielu pārmaiņu un notikumu gads visām horoskopu zīmēm. Noteikti nozīmīgi ir tas, cik paši esam gatavi pārmaiņām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu