Rīgā 2015.gada atnākšanu krastmalā un pilsētas centrā svinēja ap 50 000 cilvēku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jauno - 2015. gadu - Rīgā, 11. novembra krastmalā un pilsētas centrā, baudot kultūras programmu, mielojoties ar tradicionāliem gadu mijas ēdieniem un noskatoties svētku uguņošanu, sagaidīja ap 50 000 rīdzinieku un galvaspilsētas viesu.

Uzrunājot klātesošos krastmalā neilgi pirms gadumijas, domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs atzīmēja, ka Rīga aizvadījusi īpašu - Eiropas kultūras galvaspilsētas gadu, kas prasīja daudz darba, bet sniedza arī daudz gandarījuma. «Jaunajā gadā vēlu visiem veselību, labklājību un mīlestību ikvienā rīdzinieku un visas Latvijas iedzīvotāja ģimenē,» - teica N.Ušakovs.

Jaunā gada atnākšana krastmalā tika sagaidīta ar svētku uguņošanu. «Spriežot pēc skaņas, uguņošana bija laba. Tikai izskatās, ka vajadzētu sākt mācīties izdzenāt miglu,» - piebilst N.Ušakovs.

Mērs izsaka pateicību visiem svētku organizatoriem, valsts un pašvaldības policijai, kā arī citiem atbildīgajiem dienestiem par profesionālu darbu šajā svētku laikā.

Svētku pasākumi pēc gadu mijas turpinājās gan 11. novembra krastmalā, gan citviet, tajā skaitā arī Ziemassvētku tirdziņos - Doma laukumā, Līvu laukumā un Esplanādē. Tur ikviens varēja priecāties kopā ar mūziķiem un dīdžejiem, dejot, kā arī sasildīties ar tirdziņos piedāvātajiem karstajiem dzērieniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu