Zanderes dzejolis «Ziemassvētki manā ielā» pārtapis dziesmā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Līdz ar aizvadītu pirmo adventi mūziķis Lauris Valters laidis klajā dziesmu «Ziemassvētki manā ielā», kas tapusi, izmantojot dzejnieces Ineses Zanderes tāda paša nosaukuma dzejoli, informē mūziķa preses pārstāvis Raitis Zgirskis.

Dziesmas «Ziemassvētki manā ielā» komponists ir Laura Valtera tēvs Egons Valters, savukārt stīgu aranžiju veidojis kolēģis Dāvis Ābrams.

Dziesmas radīšanā piedalījušies mūziķi no stīgu kvarteta «Kvartz», bet ieraksts tapis Reiņa Briģa studijā, viņš veicis arī skaņas apstrādi.

Valters izsakās, ka «Ziemassvētki manā ielā» ir jauka, sirsnīga, gaiša dziesma, kura šajā laikā izgaismo sirdis, padara siltākas sajūtas.

Valters ir mūziķis un dzejnieks, kurš savulaik muzicēja grupas «Ēnas» sastāvā, kas uz Latvijas mūzikas skatuves savu aktīvo muzikālo darbību realizēja no 2000. gada līdz 2012. gadam. Šajā gadā Valters un viņa draugu apvienība «NeParasts Bars» izdevuši singlu un videoklipu «Tur un te», kā arī nupat sadarbībā ar dziedātāju Aiju Andrejevu laists klajā singls «Būtu tā vērts».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu